Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר הפיל עליי לברר ולרכוש שלושה מכשירי LG G4 חדשים עבור העסק.

הבנתי שיש הבדל בין החנויות הפרטיות לרשתות ובעיקר הבדל באחריות.

אשמח להמלצה על חנות.

פורסם

מכיוון שמדובר בעסק, הייתי קונה רק של יבואן רישמי.

איפה? איפה שהכי זול ( תבדוק בזאפ ).

כל יבואן פרללי צריך להתקין תוכנה חיצונית כדי להציג עברית במכשיר.

מה שכן, בתור אחד שיש לו G3 וראה את ה G4, עדיין לא מצאתי סיבה למה לקנות מכשיר מאוד דומה ויותר יקר ב 1500 ש"ח בערך. אבל זו רק דעתי ;)

פורסם

לא חובה הכי זול,זה עסק גם ככה הוא מזדכה על המע"מ.

חפש חנות קרובה אליו ורצוי עם מעבדה (אם רשת,מה טוב) שלמקרה תקלה,יש פתרון קרוב ובהישג-יד,מאשר להתחיל לטייל בארץ..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שים לב שיש בעיות טאץ' עם המכשיר עדיף להמתין ולראות אם LG מוציאים תיקון, כרגע היבואן רונלייט מתנער מאחריות.

יש אשכול מרוכז של הבעיה וסירטונים שלה בפורום IANDROID וביוטיוב.

פורסם (נערך)

יש כאלו שמתלוננים על כך שהטאץ' מסרב לתפקד/מתפקד חלקית תחת שמש ישירה. אצלי קיים רק העניין עם הטאץ' בנקישה הכפולה להערת המכשיר (לעיתים נדרשת חזרה על הפעולה). מלבד זאת, flawless. יש גם את תרחישי הזוועה שנראו ביוטיוב עם מכשירי וורייזון, שאני גם מאמין שנפתרו ע"י העדכונים שכבר שוחררו למכשירים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ערב טוב,

אבא שלי מכיר את אחד המנהלי מכירות של רונלייט (ייבואן רשמי של LG) שתמיד מפנק במתנות את הקונים.

אבא שלי היה מהראשונים בארץ שהסתובבו עם הG4, ובמהלך החודש האחרון קנה מהבחור בערך 10 מכשירים (לחברים כמובן) במחיר של 2900 בערך וכמובן האחראיות היא של הייבואן הרשמי, ומקבלים כיסוי מתנה לפעמים ובטריה ספייר.

לדעתי מחיר מצויין לעומת כל המכשירים המתחרים.

אם תרצה תדבר איתי בהודעה פרטית אפנה אותך, כמובן שאין שום רווח אישי ולא יוצא לאבא שלי שום דבר מהעניין הזה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...