Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מהיכן התקלה מגיעה. קצת מוזר לתאר אבל אנסה:

החלון יורד חלק, לא תמיד בלחיצה אוטומטית כמו בצד הנהג שמספיקה לחיצה אחת והוא יורד אוטומטית.

כשאני רוצה להעלות/ לסגור את החלון, הוא נתקע ב 5 שלבים שונים שבהם בעצם הוא מזהה שאני מוריד את החלון.

לצורך העניין, אם החלון כרגע פתוח ואני מנסה לסגור אז הוא נתקע באמצע 5 פעמים וצריך מייד לעצור להמתין שניה ולנסות להמשיך לסגור. ככה במשך 5-6 פעמים עד שהוא נסגר. אחרת הוא יורד חזרה למטה.

הלילה נוצר מצב שהוא מסרב לעלות. היה גם רעש מהמסילות כשהוא נתקע.

מדובר בבעיה במנגנון? במסילות?

אשמח לחוות דעת לפני שאני הולך לבעלי מקצוע אשר ימציאו לי בעיות ללא הפסקה...

תודה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

תוריד את החלון למטה ותשים ספריי סיליקון עם הצינורית ישירות בתוך המסילה ולאורכה, וכמה פעמים תעלה ותוריד את החלון על מנת לפזר את החובר על כל המסילה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

נשמע כמו בעייה שהיתה לי בפאסאט, אם המנגנון זהה אז מדובר במערכת של כבל שרץ על גלגלות ולמנוע חשמלי, מכיחוך שלן במתכת לצדו עם הזמן הוא נשחק , כשהוא לקראת קריעה והכבל פרום ברובו יש רעשים של חיכוך והחלון עולה בקושי .. ואז כשנקרע מן הסתם הוא כבר לא יעלה.. כלומר הייתי ממליץ בנתיים לסגור ולא לפתוח.. בזמנו בדקתי עלות תיקון במוסך ורצו מאות שקלים על החלפה של כל המנגנון לכן אחרי חקירה באינטרנט של התופעה הזמנתי קיט תיקון\שיפוץ מאיביי ב 60 שקלים בערך והחלפתי לבד (הקיט כולל את מערכת הכבלים והגלגלות\פלסטיקים הדרושים)

עריכה אחרונה על ידי ניר 1
פורסם
בתוך המסילות עצמן?

אתה יכול לנסות לנקות את המסילות עם מברשת צבע קטנה ולאחר מכן עם סמרטוט רטוב אבל בשום אופן על תרסס שמן סיליקון לתוך התעלות.

בהתחלה אולי השמן יועיל אבל בעתיד לכלוך ואבק ידבק לשמן והמצב רק יחמיר.

בשלב ראשון אני מציע לך לנסות לבצע סינכרון בצורה הבאה. בזמן שאתה מעלה או מוריד את החלון החזק אותו במצב עליון או תחתון למשך כ-5 שניות.

אם הפעולה לא עזרה תוציא את המפתח מהסווי'ץ ונתק את כבל המינוס מהמצבר למשך מספר דקות ולאחר חיבור מחדש בצע סינכרון של כול החלונות.

** במידה והתקלה מכנית הפיתרונות שרשמתי לא יעזרו.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה יכול לנסות לנקות את המסילות עם מברשת צבע קטנה ולאחר מכן עם סמרטוט רטוב אבל בשום אופן על תרסס שמן סיליקון לתוך התעלות.

בהתחלה אולי השמן יועיל אבל בעתיד לכלוך ואבק ידבק לשמן והמצב רק יחמיר.

בשלב ראשון אני מציע לך לנסות לבצע סינכרון בצורה הבאה. בזמן שאתה מעלה או מוריד את החלון החזק אותו במצב עליון או תחתון למשך כ-5 שניות.

אם הפעולה לא עזרה תוציא את המפתח מהסווי'ץ ונתק את כבל המינוס מהמצבר למשך מספר דקות ולאחר חיבור מחדש בצע סינכרון של כול החלונות.

** במידה והתקלה מכנית הפיתרונות שרשמתי לא יעזרו.

האמת שניסיתי סיליקון כרגע.

זה פשוט עבד כמו קסם. למרות שעדיין מורגש שהחלון מתאמץ לעלות באותן נקודות שהוא נתקע בהן קודם.

אבל אני מאוד מעריך את המהירות תגובה שלכם חברים! תודה רבה, אולי חסכתם לי מאות שקלים...

לגביי הידבקות לכלוך לספריי הסיליקון, אני מעריך שיש משהו בדברייך. אבל להוציא כרגע מאות שקלים על מנגנון/ מסילות. לא רלוונטי...

פורסם

זה פשוט עבד כמו קסם. למרות שעדיין מורגש שהחלון מתאמץ לעלות באותן נקודות שהוא נתקע בהן קודם.

אבל אני מאוד מעריך את המהירות תגובה שלכם חברים! תודה רבה, אולי חסכתם לי מאות שקלים...

לגביי הידבקות לכלוך לספריי הסיליקון, אני מעריך שיש משהו בדברייך. אבל להוציא כרגע מאות שקלים על מנגנון/ מסילות. לא רלוונטי...

אל תחשוש לגבי הלכלוך, ביצעתי את הפעולה במספר רכבים ולא נרשמו בעיות בעתיד, בהווה ובעבר.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

ניקוי המסילות כפי שכתבתי קודם לכן היה נותן את אותו אפקט ובלי הסיכוי שבעתיד לכלוך ידבק לך למסילות הגומי.

עכשיו המסילות משומנות וגם קצוות החלון לכן החלון עולה טוב יותר לצערינו השמן מהר מאוד מתאדה גם יספוג לכלוך.

אם תוכל לחזור בעוד מספר ימים ולדווח מה קורה עם החלון זה מצויין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אוקיי חברים, אז כעבור יומיים לחלונות קל יותר לעלות ללא ספק, אבל עדיין הבעיה מופיעה פה ושם...

אשמח להכוונה נוספת.

פורסם

בקיצור הבעיה המקורית לא נפתרה בעזרת ריסוס של שמן סיליקון.

האם הוחלפה שמשה ?

האם ביצעת ניתוק של המצבר וסינכרון מחדש של כול החלונות כפי שכתבתי קודם לכן ?

פורסם

לא ביצעתי סנכרון, לא בעל ידע טכני לכך. אשמח להסבר ואולי אצליח...

ואין לי שמץ של מושג אם השמשה הוחלפה או לא.

• תוכן חדש...