Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מומחים,

הרכב הוא טויוטה קורולה 2009 גיר רובוטי 83 אלף ק"מ. אני מאד מרוצה מרכב, מעט תקלות.

לפני כמה ימים בדקתי רמת שמן והמד היה יבש (בדקתי מספר פעמים, הבדיקה על מנוע קר, רכב במצב אופקי), וזה לאחר כ 12 אלף אחרי טיפול.

לאחר שהוספתי כ-1.4 ליטר שמן, המדיד הראה אמצע בין מינימום למקסימום. הייתי במוסך, לא התגלו נזילות וכו'.

1. האם המצב של שמן "נעלם" אופייני לדגם הזה?

2. למה לא נדלקה התראה "לחץ שמן" בלוח מחוונים?

3. אני לא יודע כמה זמן רכב נסע כך, אך לכל היותר 12 אלף (אחרי טיפול בדקתי רמת שמן). האם לדעתכם נגרם נזק למנוע? איך אפשר לוודא זאת?

4. כמובן, עכשיו אהיה עם יד על דופק ואעקוב אחרי רמת שמן. מה ניתן לעשות חוץ מזה כדי לטפל בתופעה?

תודה רבה.

פורסם

אני פתחתי את השרשור שהוזכר על ידי avargel.

1. על פניו נראה שאתה סובל מאותה הבעיה שאצלי מופיעה ביאריס 2009. יתכן שמנועי הVVTI מהשנתונים שלנו מתחילים לצרוך שמן כשהמנוע מתקרב ל100K ק"מ.

2. יתכן שהיה עדיין מספיק שמן בקרטר כדי לייצר לחץ שמן תקין.

3. נזק למנוע יכול להגרם, שים לב בתקופה הקרובה לרעשים חריגים מאזור המנוע ורצועת האביזרים.

4. שים עין על רמת השמן, תרשום את הקילומטרז' ההתחלתי שבו מילאת שמן עד המקסימום, ואת הקילומטרז' שבו מד השמן הגיע למינימום. עד ליטר ל1000 ק"מ זה תקין בעיני היצרן לדעתי.

5. אם המנוע לא מרעיש באופן חריג, תן מכת גז עד 4K סל"ד. בדוק האם יוצא עשן לבן בעזיבת גז או במתן גז. חזור לכאן לדווח.

• תוכן חדש...