Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות

לכל מי שחשקו נפשו בעותק חוקי של WIN8.1 לטובת שידורג ל WIN 10 במחיר מצוין.

אגב המפתח הוא עבור גרסת ה PRO.

יוצא כ 165 ש"ח. שווה ביותר.

(אגב לי אין שום רווח במכירה זו לא תוכנית שותפים affiliate מפרסם לטובת הכלל)

פורסם

ההצעה הזו לא חוקית ולא תקפה מבחינת מיקרוסופט, יעבור אולי אקטיבציה, אבל לא בטוח כמה זמן ישאר פעיל.

בכל מקרה אם יש כאן בעלי עסקים שראו את הפוסט וחשבו לחסוך קצת אז קחו בחשבון שזה לא חוקי להשתמש בעסק בקוד כזה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

1. עד שמיקרוסופט ימשכו את הקוד, עלולה לפוג הגנת הקונה.

2. זה שזה לא חוקי לא אומר שלא יעבור אקטיבציה. אבל זה אומר שאם יבואו לבדיקת רשיונות בעסק, זה לא יעזור לך שהוא עובר אקטיבציה.

3. לא בטוח שזכאי לשדרוג.

פורסם

לא מכיר את המוכר הזה.

אך אני רכשתי באיביי מפתח לאנטי וירוס של AVAST, עבד מצויין עד שלאחר 1/2 שנה קבלתי הודעות מ AVAST "אנו יודעים שאתה משתמש במפתח מוצר לא חוקי, אנא תרכוש מפתח חוקי"

ברור שאחרי חצי שנה כל הגנת לקוח איננה קיימת עוד.

יש לציין שהמוצר של AVAST המשיך לעבוד כרגיל, לקבל עידכונים ועוד, רק מדיי כמה ימים קפצה ההודעה שלי אישית גרמה אי נוחות בגלל הרמיזה שטמונה בה.

כך שלבסוף רכשתי מפתח חוקי.

מוסר השכל, גבינה חינם (זולה)... אתם יודעים איפה יש...

פורסם

אך אני רכשתי באיביי מפתח לאנטי וירוס של AVAST,

דווקא אוואסט?

יש אנטיוירוסים טובים ממנו, שגם פחות מעמיסים על המחשב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...