Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סאב סביר לרכב...ואני לא כל כך מתמצא בזה...

אבל הבנתי שאני חייב לחבר לו גם מגבר...

כמה עלול לעלות לי כל העסק הזה ?

ואם יש לכם הצעות , אני ישמח לשמוע ואפילו לקנות !

תודה.

מעצב גרפי - לירן טל

לשירותכם

[email protected]

פורסם

תראה סאאב טוב שתוכל להנות ממנו עולה בסביבות ה 700 לפחות!

ועוד מגבר שיפעיל אותו לפחות עוד 500

עכשיו תראה זה מחירים עוד נמוכים ויש עוד את ההרכבה של כל העסק שזה לפחות עוד 100 שקל מינימום

כמובן שאני מדבר פה על הסאב פשוט מאוד אבל בתור התחלה אתה תהנה מאוד

ההמלצה שלי אליך זה קודם ללמוד קצת את הנושא שתדע מה בדיוק אתה מחפש ככה תוכל להנות יותר מכספך אבל תתכונן להוציא משהוא כמו 1000 1500 שקל מינימום

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
BMW_316 הראה לנו רשימה מגברים ב 500 ש"ח שגם אנחנו נוכל לקנות...?!? :roll:

CONCORD ודומיהם עולים בסביבות המחיר הזה ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

ככה.

נגיד ואתה רוצה לקנות סאב זול ופשוט, ממש משהו קטן להתחיל איתו. יש את הפיוניר 304. אם אני לא טועה הוא עולה משהו כמו 650 שקל כולל תיבה. כעיקרון סאבים מתחילים מהמחיר הזה ומגיעים עד הרבה, ממש. סאב טוב וחביב יעלה באיזור ה1000-1500 ש"ח כולל תיבה.

אז סאב יש לנו ב-650, סבבה.

אתה צריך מגבר. מגבר שיוציא לפחות 300 וואט RMS, או נומינל שזה אותו דבר. מגבר של 300 MAX לא נותן לנו פה כלום ולא יעזור. אז מגבר של 300 RMS בערוץ אחד כלומר מגבר מונובלוק. או מגבבר 2 ערוצים שנגשר אותם להפיכת ערוץ אחד שגם זה צריך לתת 300 RMS לפחות. אפשר גם עם מגבר של 4 ערוצים אבל אז צריך לפחות 300 ב2 ערוצים, ואת שאר הערוצים לאחוריים או לקדמיים. מגבר כזה יעלה 500 לזול ולממש ממש פשוט. 800-1000 לאחד טוב.

אז לסיכום לערכה של סאב+מגבר אתה יכול להוציא משהו כמו 1200 שקל לכזו מאד בסיסית ומן הסתם חלשה/לא איכותית. 2000+ תתן מערכת טובה יותר עם באסים בזמן ובאיכות טובה ומגבר שיחזיק ולא ישרף אחרי לא הרבה זמן עבודה.

מקווה שעזרתי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...