Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת סטרטר מ-Ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה להזמין את הסטרטר הזה מאייבי דברתי עם המוכר והוא אמר לי שהוא אחרי שיפוץ הכל עובד הכל בסדר ואני מאמין לו כי הזמנתי הרבה חלקים מאייבי והכל היה מעולה.

עכשיו רציתי לשאול דבר כזה אני מפחד שיעצרו לי אותו במכס אולי מישו יודע או מכיר,אני לפני חצי שנה או שנה הזמנתי אגזוז זרימה חופשית מאייבי והגיע אלי לדואר ולא עצרו לא יודע איך ואחרי זה הזמנתי עוד אחד לחבר וגם הוא עבר והגיע אלי לדואר אולי היה לי מזל לא יודע איך.

ועכשיו לא מזמן חבר שלי הזמין סוג פנסים לאוטו ועצרו לו אותו במכס והשאלי שלי מה אתם אומרים בקשר לסטרטר מה לעשות והאם יקחו אותו תודה רבה לעוזרים מראש,והינה הלינק לסטרטר.

http://www.ebay.com/itm/SEAT-IBIZA-MK2-MK3-1-0-1-4-1-6-1993-1994-1995-1996-1997-1998-2002-STARTER-MOTOR-/261652404069?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

פורסם

לדעתי הלא מלומדת - רכיבים בטיחותיים לא אמורים להיות מיובאים ללא אישור משרד התחבורה על כך שהם עומדים בכל התקנים ויש רכיבים שאסור ליבא כמשומשים.

לגבי פנסים, אני יודע שיש הבדל בין אלומות האור של פנסים שמאושרים להתקנה בישראל לעומת פנסים אמריקאים ולכן זו עלולה להיות הסיבה שלא אישרו לחבר שלך לייבא את הפנסים.

פורסם

לדעתי חבל לך לקנות דבר כזה ב250-300 ש"ח, לחכות שבוע שבועיים שיגיע, ללכת לדואר..

שיפוץ טוב בארץ עולה לדעתי כ300 ש"ח ויש לך שקט+אחריות.

פעם הייתי אצל "רוני סטרט", בשיפוץ סטארטר, ממליץ מאוד.

http://www.b144.co.il/B144_sip/members/401C04134072625C4A120513.aspx

שלומי

פורסם

שלום לכולם.

רק לפי הלינק עצמו הפריט פלוש עלות המשלוח אמורים לעלות לפחות 460 שקלים. אני בטוח שבארץ אפשר למצוא משומש בפחות אם מחפשים טוב.

דבר שני, מדובר בפריט כבד כך שעלות המשלוח בפועל תעלה לא מעט.

אם בכל זאת חשקה נפשך בפריט אזי אל חשש. הוא אומנם ייעצר בדואר אבל ההליך לשיחרורו הוא יחסית מהיר כי מדובר באחד מהפריטים שמשרד התחבורה מקל על יבואו שהרי לא מדובר ברכיב בטיחותי כלשהוא ולכן אין צורך בכל הבירוקרטיה הארוכה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום תודה לכולם אבל זה לא מזור שהעברתי שני אגזוזים זרימה חופשי והגיע עד אלי לדואר וזה דבר גדול איך לא עצרו את זה?

ומה אומרים על הסטרטר אין מצב שהוא יעבור אלי עד לדואר ולא יעצור במכס??

פורסם
שלום תודה לכולם אבל זה לא מזור שהעברתי שני אגזוזים זרימה חופשי והגיע עד אלי לדואר וזה דבר גדול איך לא עצרו את זה?

ומה אומרים על הסטרטר אין מצב שהוא יעבור אלי עד לדואר ולא יעצור במכס??

עניין של מזל.

alfa 156 2.5.

פורסם

ההלתבטות שלי להביא את הסטרטר הזה מאייבי ב260 שקל ביחד יוצא שהוא אמר לי שהוא אחרי שיפוץ או להביא מחולון מפרוק ב300 שקל אבל הם מוכרים אותו ככה יעני לא בודקים אותו ומביאים לך חודש אחריות עליו מה אומרים מה לעשות ?

• תוכן חדש...