Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספייס סטאר 2014 CVT- סיכום שנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה היית מתפשר,אבל אני הייתי צריך אוטומט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 181
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור מתחילתו, יוליאן בא, כותב, משקיע, תורם ואנשים באים ומתחילים להטיף לו למה הוא לא קנה משהו אחר.

אני נהנתי לקרוא את הסיכומים, הם טובים מעניינים וממצים. חבל שבמקום לדבר לעניין אנשים מתעסקים בק*ה ומחליטים לחרב לבנאדם את השרשור

פורסם

כל עוד הדיון עינייני ומכבד את משתתפיו לא רואה בזה החרבה של שום דבר.

הבעיה מתחילה כשאנשים שלא עוקבים אחרי השרשור מהתחלה, אלא קוראים את ההודעה הראשונה והאחרונה חוזרים על דברים שכבר עלו לדיון, דבר שגורם לשרשור להכנס ללופ כמו כלב שרודף אחרי הזנב שלו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סליחה על ההתנשאות, אבל זה עוד רכב לישראלי הממוצע שמוכן להקריב הרבה כדי ״לקרוע את הניילונים״ ולנהוג ברכב חדש.

כל רכב הוא אוסף של פשרות בסופו של דבר.

אתה מתפשר על גיר ומנוע פחות מתקדמים טכנולוגית, בשביל אמינות.

אתה מתפשר על ביצועים בשביל חיסכון בדלק

אתה מתפשר על התנהגות כביש בשביל נוחות נסיעה

אתה מתפשר על איבזור, צבע, גיר ומנוע בשביל לחסוך במחיר הקניה

אתה מתפשר על מראה חיצוני למען מרווח פנים ויותר מקומות ישיבה.

אתה מתפשר על כל הדברים שרשמתי מעלה כדי לקבל רכב חדש יותר

ולהיפך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אה, לשיטת חלק מהחברים כאן הפורום הזה לא נועד לדיון ענייני (בעד ונגד) אלא למחמאות ולחיזוקים בלבד.

ד"ר סוברו - עלית עלינו. מדובר ברכב מדהים ואיכותי והתגובות השליליות נובעות רק ממרמור של חלק מהמגיבים.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

אין בעיה עם דיון ענייני שכל אחד יגיד מה שהוא היה עושה באותו מצב אבל לפעמים סוטים מהענייניות ונכנסים להעדפות האישיות כאילו רוצים שפות"ש יתבאס על הבחירה שלו

פורסם

עידכון לגבי הביטוח מקיף,חידשתי לפני כמה דקות:

חובה-1556.

מקיף-2200.

בוצע ב aig.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יקר בכלל, מה הפרמטרים של הביטוח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ל2 נהגים,אני 29 אישתי 28.

ביטוח גרירה,שירות vip שלהם שנציג מגיע תוך חצי שעה וממתין במקומי,ביטוח שמשות,מראות,פנסים,ארנק,רדיו דיסק זה בגדול.

לצורך העניין ב 9 מיליון מקעף וחובה 4800!

פורסם

מה הוותק שלכם בנהיגה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם ותק של 12 שנה ואישתי 11.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי עוד מספר נסיעות , אין לי מלה אחת טובה לומר על הרכב.

רק להרגיש עלבון עבור משרתי הקבע .

הרכב לא יציב , תזזיתי, זוויות גלגול פסיכיות ,אחיזה גרועה,בלמים גרועים - ממש סכנה לנהגים ממוצעים ומטה.

אני בכלל לא מדבר על התחושה הזולה שאת זה היה ניתן לבלוע.

קחו את כל האיבזור ותנו הגה ובלמים כמו שצריך - דיינו.

אייל המנוע עצל לעומת איזה רכב gti? פיקנטו?

העניין שההבדל הוא לא כמה שקלים.

עצל לעומת קיה ריו עייפה עם 200 אלף ק"מ שהיתה הרכב הקודם אותו החליף האטרז'.

עצל לעומת כל רכב אחר שנהגתי בו אי פעם לא משנה כמה ישן וגמור היה.

אני מוכן לקחת את הקיה חזרה AS IS לעוד 200 אלף ק"מ למרות שהיא היתה יותר במצב של לעשות ממנה קוביה במגרש גרוטאות מרוב מכות פח .

אגב, צריכת הדלק בסביבות 1:11 (וזה לא אני שנוהג רוב הזמן )

הקיה ריו צרכה בסביבות 1:10....

(הרכב שלי צורך 1:9.5 אבל זה לא קשור להשוואה)

עבודה בעיניים כל החסכון הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

מעניין,לא יצא לי לנהוג על האטרג אבל תכלס זה אותו מנוע עם תוספת של 70 קילו לעומת הספייס,כך שאיני יודע איך צריך לנהוג כדי לקבל כזאת צריכה,בימי השרב שהיו פה המזגן עבד ללא הפסקה והצריכה לא ירדה מ 1/15 וזה כלל גם נסיעות בעיר,אז אולי המשקל עושה את שלו למרות זה לא הבדל רציני,אולי זה קשור לצורת נהיגה אחרת אין לי הסבר שכן מכנית הם זהות.

אולי תוספת הגובה או האורך גורמים לכזאת אחיזה איני יודע,בספייס אני יכול להגיד שלנהג ממוצע אין סכנות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...