Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוזכר כאן בחצי מילה, אז אני אדגיש - מי מכם שיש לו סוני ועדיין לא שיחק ב THE LAST OF US, שיעזוב את מה שהוא עושה עכשיו וירוץ לקנות. אפשר לרכוש ביד2 ב50-100 שקלים, ומדובר באחד המשחקי סינגלפלייר הטובים ביותר בכל הזמנים.

משחק שיש לו IMPACT עליך גם אחרי שאתה מסיים, מי ששיחק כנראה יבין.

רק מלדבר עליו בא לי לעשות עוד ראן...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
59 דולר בSTEAM זה מחיר סביר או שיש מציאות טובות יותר?

חכה ל-SUMMER SALE

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
last of us משחק מטורף.

קניתי גם את ההמשך שיצא, אבל לא הצלחתי להתקדם ברמה הכי קשה, וויתרתי בשלב מסוים.

יש המשך!!?!??!?!??!?!?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשיצא GTA V לPS3 עשיתי פרה אורדר ומרוב שחרשתי עליו ועשיתי כל משימה הכי קטנה איכשהו יצא שאת המשימה האחרונה לא עשיתי. מפה לשם התחלתי אותו שבוע שעבר שוב מהתחלה . ללא ספק אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם. מת לראות איך הוא רץ על אולטרה סטינגס במחשב שמסוגל להריץ אותו חלק.

פורסם
חכה ל-SUMMER SALE

מאוחר מדי, הוזמן ב48 דולר, עכשיו בהורדה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני קורא את ההודעות פה ולא נותר לי אלא להפנים שהזדקנתי.

את ה-ps3 שלי מסרתי לאחי לפני איזה שנתיים וחצי לאחר שהגעתי למצב שאני לא נוגע במכשיר.

לפני חודש וחצי התחשק לי לנסות את ה-GTA שיצא חפני איזה שנה וכל העולם ואישתו דיברו עליו אז קניתי פלייסטיישן משומש, אפילו הגיע עם 8 משחקים כולל COD וה-GTA שלשמו רכשתי את המכשיר.

שיחקתי באותו יום במשך איזה 20 דקות ומאז לא נגעתי בו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הזדקנת בשום פנים ואופן.

הכל בראש ידידי.

אצלי הגיימינג הוא סוג תרפיה.

לא חייבים כל יום לשחק אפשר כמה פעמים בשבוע.

פורסם

מזה פחדתי, שרשור GTA V.

פוחד שאם אתחיל לשחק לא ישאר לי זמן לשנן מילים לפסיכומטרי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אל תנצל מעט זמן פנוי לשינון מילים. יש דברים יותר חשובים. עדיף תקרא מאמרים אקדמיים [בשתי השפות] ותשפר את הקריאה שלך באנגלית ובעיקר בעברית.

אני לא אומר שלשנן מילים לא עוזר, רק שברוב המקרים זה עוזר פחות משיפור יכולות הבנת הנקרא, שזקוקות לשיפור אצל רוב האנשים. זה שיפור שתורם יותר בפרק המילולי [גם הסקות למיניהן וגם הבנת הנקרא: הטקסט בסוף הפרק]. כמובן שזה מאוד אינדיבידואלי, אבל אני מתייחס לאנשים ממוצעים כמוני.

סייג קטן, כדאי לשלוט באוצר מילים של מילות קישור.

חזרה לנושא השרשור. את ה-GTA סיימתי ואני חייב לציין שאחד הדברים היותר כייפים זה המודים שיש למחשב. יש דברים כאלו הזויים שאי אפשר לא לצחוק. המודים זה רק בסינגל פלייר.

אני מרייר על ה-WITCHER כבר כמה וכמה ימים ולא מתחיל כי יש לי מבחן בשני. אחרי יום שני יאללה בלאגן. אחזור לעדכן עם רשמים.

מישהו כבר שיחק?

אגב יש לי שאלה:

בSTEAM יש אפשרות לרכוש את המשחק ב60$ או להוסיף 25$ נוספים [כלומר 85$ סה"כ] ולקבל גם EXPANSION PASS. מה זה ה-PASS הזה? הרי כרגע אין למשחק חבילות הרחבה, אז זה בעצם יאפשר לי לרכוש את כל חבילות ההרחבה שיצאו בעתיד?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...