Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עברתי מהונדה סיוויק 2001 לסיוויק 2008 דגם LS שמתי לב שבמהלך הנסיעה העברת ההילוכים מורגשת יותר מההונדה הישנה, לפעמים גם מרגישה ממש כמו נקישה קלה, מעין מיני קיקדאון בעת העברת ההילוך האוטומטי.

האם זה נורמלי לדגם הזה או שמא יש בעיה והדבר לא נורמלי?

תודה מראש.

נ.ב

שכחתי לציין כי לפני הקנייה הרכב נסדק בקומפיוטסט והגיר נמצא תקין לחלוטין, אבל עדיין ההרגשה מוזרה, נהגתי בהרבה רכבים עם גיר אוטומטי ולא זכורה לי העברת הילוכים כזו.

עריכה אחרונה על ידי koriat
הוספה
פורסם

באיזה הילוך ההעברה מורגשת יותר?

מתי הוחלף שמן גיר לאחרונה?

אולי תושבות גיר?

ים סיבות אבל צריך להתחיל ממשהו .

אצלי בהונדה סיוויק 2005 דגם EX בהנעות קרות מעביר מ1-2 עם מיני קיק כמו שאתה מתאר עד שהגיר מגיע לטמפ' עבודה ואז הכל עובד חלק לגמריי .

פורסם (נערך)

האמת לא שמתי לב באיזה הילוך זה מורגש יותר אבל נדמה לי שבשניים הראשונים זה יותר מורגש, לגבי תושבות גיר זה דבר שהיו רואים בקומפיוטסט לעניות דעתי...

שמן גיר אין לי מושג מתי הוחלף אם בכלל הרכב עשה בסה"כ 76 אלף ק"מ מ2008

אם עוד מישהו מכיר את התופעה אשמח אם ישתף

עדכון:

שמן גיר הוחלף לפני שנתיים וחצי כשהרכב עשה 51,000 ק"מ

עריכה אחרונה על ידי koriat
  • תוכן חדש...