Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מסכים עם הגישה שאם הרכב פורסם איפשהו אז הוא פסול.

התחושה שלי מקבוצות ה'פשפשוק' למיניהן בפייסבוק שהרבה מהמודעות שם הן של סוחרים, סוחרים מתחזים, ונשותיהן הענוגות. את המודעה על הטויוטה שלי הורדתי מהר מאוד אחרי שכל סוחרי הנבלות הגיבו...אבל זה לא אומר שאי אפשר להסתכל שם ולבחון כל מקרה לגופו.

אתה ג'יפולוג הוא מקום טוב לחפש רכב שטח, וכמובן גם יד 2. כל אוטו יכול להיות מציאה, וכל אוטו יכול להיות נפילה.

בזמנו, צביקה פיק ואני הלכנו למכרז של מכוניות של רשעות העתיקות, והיו שם שנים או שלושה ג'ימנים שנחזו להיות במצב מצויין.

בקיצור - בדרכים הרגילות. להשאיר פתקים על מכונית בלי מודעות זו לא אחת מהן לטעמי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם השארתי פתק על לנדקרוזר מדליק ו'מציאתי' במיוחד וכתבתי שזה תקף לכל זמן,

האיש הנחמד חזר אלי אחרי כמעט שנה [שזה אחלה] אבל בדיוק אחרי שקניתי את הסיוויק דאז.

יש מעט סוגי רכבים ששווה לטרוח עד כדי להשאיר עליהם פתק, אבל יש.

זה מסוג הדברים ש'למה לעצור אצלך'? תשאיר, לך תדע מה יהיה.

The first one to get angry loses

פורסם

זה כמו להגיד לא לקנות רכב ספורט ממישהו בפורום, כי הוא בטח טוחן אותו בנס הרים.

הרי עצם זה שהם בקבוצה, יש להם איזושהיא חיבה ומודעות, לא?

יד2 אני מסתכל גם כמובן וגם על הכביש.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אתה מוצא רכב ספורט שהיה של ילדה מהבינתחומי,

או ג'יפ שהיה של אשתו של מנהל הסוכנות ועשתה איתו 5 בשנה,

אז, יו נואו.

מעבר לזה הכל מאוד תלוי ברכב הספציפי, רכבים נהדרים יכולים

להגיע גם ממכוני ליווי.

The first one to get angry loses

פורסם

ג'ימני בזול אתה צריך לחפש אצל אנשים שלא יודעים שג'ימני נמכר מעל מחירון, שזה בטח לא החבר'ה ב"חיית שטח"

תשב על יד2 וחכה שמשהו מעניין יעלה שם. בין לבין גם תשאיר פתקים על רכבים מעניינים, ותמיד תהיה דרוך עם כסף ביד

קל זה לא יהיה אז תתכונן עם המון סבלנות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לך תראה את האוטו, ואם נחזה להיות סביר קח לבדיקה.

קח בחשבון שאתה לא משלם שקל על המגן חזירים הנוראי הזה, ומבחינתך שיורידו אותו וישאירו אצלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש בקבוצות של סוזוקי בפייסבוק הרבה מאוד סיפורי אימה על הגיר של המודלים הראשונים. ככה זה באינטרנט, אחד מפיץ שמועה שפשוט מתחילה להתגלגל כמו כדור שלג שפשוט אי אפשר לעצור.

אם אתה חושב שרכבים מהמודלים החדשים מגיעים עם גיר אוטומטי שהוא בולט פרוף אז אתה טועה. הגיר האוטומטי רגיש בכל הדגמים של הג׳ימני, ישנים כחדשים. קצת יותר רגיש במודלים החדשים, אבל בגדול אין הרבה הבדל בין הגירים.

בשורה התחתונה - עוד לא שמעתי על ג׳ימני שירד מהכביש בגלל גיר לא תקין.

רשות העתיקות ממשיכה לפרסם אחת לכמה שבועות מכרזים של רכבים למכירה. חלקם כמו שיואב כתב במצב סביר לגמרי. אבל קח בחשבון שהרבה אנשים כבר מכירים את הטריק הזה והמחירים שם לא נמוכים משמעותית ממחיר השוק. מניסיון של חבר שניסע להגיש שתי הצעות, אחת נמוכה משמעותית ממחיר השוק לרכב קצת שבור ואחת קצת מתחת למחיר השוק לרכב יפה, ולא זכה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אצלי בג'ימני 2000 היה גיר לא תקין, אצל ליאור היה אחד מאושפז הרבה זמן שחיכה לגיר תקין מפירוק

לא חסר רכבים שבאמת ובתמים הושבתו עם הגיר הישן

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תשמע, שאני אציע מוסו ?

זה גדול, מכוער, לא חסכוני במיוחד - אבל אתה מקבל פלטפורמה טובה עם יכולות גבוהות, אמינות מעולה ואחזקה זולה מאוד.

אתה יכול למצוא מודלים 2003-2004 באיזור 20K.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להוריד מהכביש לברזל זה משהו שלא יעשו גם עם סמוראי בן 30 שעולה גרושים

אבל שיפוץ גיר זה לא משהו שכל אחד יכול לספוג מעכשיו-לעכשיו, ולפעמים אנשים משביתים רכבים לתקופות ארוכות

אם כבר אפשר לקחת רכב עם גיר לכאורה-קצת-פחות-רגיש אז למה לא?

פורסם

אל תבין אותי לא נכון, ברור שהדגמים עם ה-VVT עדיפים. הם גם מגיעים עם ABS, זריזים יותר, מסתבר שגם חסכוניים יותר בדלק, הגיר שלהם אמין יותר (לכאורה) ובעיקר חדשים יותר.

הכל שאלה של מחיר, זה הכל. אני רק אומר שלא צריך להתאבד בשביל הדגם החדש, זה הכל. אני לקחתי בחשבון שיכול להיות מצב שאני חוזר מחר מטיול בשטח, הגיר הלך והרכב יעמוד חודש עד שאני אמצע פיתרון. לי אישית זה לא מפריע במיוחד, לא אמות מזה. כמובן שלא הייתי רוצה שזה יקרה, אבל בשביל זה להתפשר על מכונית עם 350 אלף קילומטרים? אני מעדיף ג'ימני 2003 אוטומטי עם 160 אלף קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
לך תראה את האוטו, ואם נחזה להיות סביר קח לבדיקה.

קח בחשבון שאתה לא משלם שקל על המגן חזירים הנוראי הזה, ומבחינתך שיורידו אותו וישאירו אצלהם.

אז הלכתי לראות:

הרכב יד ראשונה, מבחורה. אמר שיש ספר טיפולים - בפועל בספר יש חותמת אחת (לא אומר שלא טיפלה במורשה - אבל ספר כרגע אין)

הרכב מרוח בספריי סקאי ברמה שמפריעה לראות מעבר לו.

זיהיתי צמיגי דנלופ SP490 מאחורה (כביש הרי, לא?) וצמיגים שלא ניתן לקרוא את הכיתוב עליהם מרוב שהם ישנים מקדימה.

יש נזילה מתחת לרכב בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים (הטרנספר?).

נראה כי המצבר בקע או שהייתה אש בתא המנוע, מתחת למצבר יש אי כזה של, לא הצלחתי לאבחן, פיח או חלודה.

הקורות נראות ישרות מקדימה.

נראה שהיה תיקון בסף דלת שמאל (נהג) מאחוריו (הכנף לא יושבת צמוד לבודי).

מושב נהג קרוע בצד.

שריטה די עמוקה מצד ימין של הקונסולה המרכזית.

זה דגם הVVT. בדקתי בלוי יצחק - אומרים בין 29-30.4K. איילון השחר רוצים 40K.

בגלל שאני ילד חמוד הוא ירד ל-37K.

בדרך ראיתי ליד הבית ראיתי עוד ג'ימני, נראית טוב סה"כ, מדבקה של פולגז מאחורה. יד 5, 260K ק"מ, 2001. רוצים 25K.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...