Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה שלב זה קורה לך?

זה ה-BSOD שהזכרתי בהודעה קודמת, מופיע אתל הבן שלי כאשר הוא מעיר את המחשב ממצב שינה. המחשב מאתחל את עצמו ובהמשך פועל ללא דופי, עד הפעם הבאה שבה הוא סוגר את המכסה.

הבחור הוציא איזה קובץ עם הודעות שגיאה והתקלה מיוחסת לכרטיס המסך. קרוב לודאי שצריך לעדכן איזה דרייבר, הוא עדיין לא איתר אותו (עסוק בדברים יותר חשובים). יש איזה קישור במעלה השרשור שיכול לשפוך אור על התקלה ופתרונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה קורה בכל מצב, גם אחרי הפעלה מחדש וגם אחרי כיבוי והדלקה.

כמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז אני תקוע ככה בנתיים.

פורסם

מסקרן גם אותי בגלל הבעיה של בני

הרצתי בגוגל את המחרוזת WIN 10 INTERNAL_POWER_ERROR

לפי התוצאות כנראה שמדובר בתקלה נפוצה, שקשורה לדרייברים של כרטיסי מסך וכרטיסי WiFi.

חפש לפי דגם המחשב וכרטיסי המסך והרשת האלחטית שברשותך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני עדכנתי היום ומאז לא מצליח להשתמש במחשב.

צילמתי את ההודעה שעולה והוא מיד מפעיל את עצמו מחדש בלי הזדמנות לעצור, אני לא מבין גדול, מישהו יודע מה עושים עם זה?

[ATTACH=CONFIG]432932[/ATTACH]

בסוף המסך הכחול יש לך את השגיאה :internal power error זה קשור לניהול מצב ההיברידי של המחשב.

צריך להעלות קובץ DUMP כדי לראות את קוד השגיאה.

ממה שאני קראתי נסה את התהליך הבא.

עלה את המחשב במצב בטוח מצב מינימאלי( msconfig כפתור חלונות וR טאב BOOT ) ומחק את כל הדרייברים שקשורים בכרטיס המסך. כשאתה עדיין במצב בטוח שוב msconfig.

והוריד את ה V ממצב בטוח . תן ריסט המחשב עולה במצב רגיל והורד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך או שתריץ עדכוני מערכת.

פורסם

לפי מה שקראתי ניתן להפעיל ב-safe mode ואז למחוק את הדרייברים הסוררים. אין לי ניסיון.

פורסם

עובד אצלי תקין יש פה ושם באגים

שמתי לב שתוכנות כמו BS PLAYER לוקח לעלות המון זמן משום מה, בערך 8-10 שניות לטעינה.

או שלפעמים קורטנה לא תופסת קלט קולי.

אבל אלו דברים קטנים לגמרי.

Opel Adam S 2017

פורסם

חברים בתחילת ההתקנה מופיע לי המסך הזה:

Untitled.jpg

אני כרגע עם 7 אנגלית. הייתי רוצה להתקין 10 באנגלית גם, אבל משום מה הוא כותב שבחרתי להתקין בשפה שונה(עברית?). הורדתי מהלינק שהופיע, הכל שם באנגלית, ולא בחרתי בשום שלב עברית.

מה עושים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בדיוק מה שהיה לי, התקין הכל בעברית, לאחר ההתקנה במערכת עצמה אפשר להוריד שפה אנגלית ולהשתמש בה כשפת ברירת מחדל

פורסם (נערך)
עובד אצלי תקין יש פה ושם באגים

שמתי לב שתוכנות כמו BS PLAYER לוקח לעלות המון זמן משום מה, בערך 8-10 שניות לטעינה.

או שלפעמים קורטנה לא תופסת קלט קולי.

אבל אלו דברים קטנים לגמרי.

דווקא הBS עובד אצלי סבבה נטען רגיל. מה שמוזר הוא שהכתוביות בעברית משמאל לימין (לא בדקתי עוד איך מסדרים את זה) המערכת עצמה באנגלית.

אני מרגיש שהמחשב עובד מעט מהר יותר, הבחנתי בזה במיוחד שאני מוציא אותו מhibernate.

חוץ מטקסט שמופיע בחלק מהחלונות והתוכנות קצת מטושטש, אין תלונות.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
...

3. הכרום משובש לגמרי - ג'יבריש במקום עברית במסך ההגדרות.

...

לגבי בעיות פונטים, תגדירו פונט ARIEL בהגדרות של הכרום.

לבדוק גם הגדרות של ENCODING

אני אישית לא נוגע בכרום המעפאן הזה.[ATTACH=CONFIG]432683[/ATTACH]

לא נראה כנכון.

התקנתי כבר על ארבעה מחשבים (שלי ושל אחרים) את הווינדוס 10, בכולם היה מותקן כרום גרסה 44.0.2403.125 עוד קודם לשדרוג שעבד מצוין.

לאחר השדרוג בשלושה מחשבים הכרום עובד כרגיל, אך באחד מהם בחלק מהאתרים לדוגמא הדואר של וואלה או אף בכניסה להגדרות כל העברית נראת כריבועים.

אם מעמידים שני מחשבים אחד ליד השני ונכנסים להגדרות של כרום, ההגדרות זהות לחלוטין.

• תוכן חדש...