Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי ששאל, עלות ביטוח לרכבים בסדר גודל הזה היא כ 10% מערך הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי שאלה שלא קשורה לרכב הזה אך כן למכרז, המשטרה דואגת לבצע טיפולים לרכבים?

הסתכלתי על כמה רכבים ולכולם יש בעיות במנוע (תושבות, תיזמון, שסתומים, נזילת שמן וכו') בנוסף לפגיעות פח וקילומטר בשמיים.

פורסם

המשטרה, כמו כל מי שמחזיק רכב, מוכרת אותו כשמחליטים שלא שווה להשקיע בו יותר. היא מטפלת בכלי הרכב לפי הספר, אך כשהבלאי מתחיל להכריע אותם - היא מוכרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב הזה מוחרם. ולא היה בשימוש של המשטרה. היה שייך למיהו מהצפון. ולא עמוס בקילומטרים! הוא היה מסתובב לא מעט בתחנת דלק שאני עובד בה בצפון. מתדלק ב98. יש לי תמונה בתוכו בפייסבוק מיוני 2013.

פורסם
הרכב הזה מוחרם. ולא היה בשימוש של המשטרה. היה שייך למיהו מהצפון. ולא עמוס בקילומטרים! הוא היה מסתובב לא מעט בתחנת דלק שאני עובד בה בצפון. מתדלק ב98. יש לי תמונה בתוכו בפייסבוק מיוני 2013.

ואי מסכן.. אחרי כל הכסף שהוא שילם עליה המשטרה באה ומחרימה.. אפשר לדעת על מה הוחרם?

פורסם
המשטרה, כמו כל מי שמחזיק רכב, מוכרת אותו כשמחליטים שלא שווה להשקיע בו יותר. היא מטפלת בכלי הרכב לפי הספר, אך כשהבלאי מתחיל להכריע אותם - היא מוכרת.

יש שם כמה רכבים עם 100K בלבד והבדיקה שלהם די גרועה, מה לא אמור לקרות אם הרכבים טופלו לפי הספר.

פורסם
עם כמות הידיים של הרכב יכול להיות שהחליף פעמיים שלוש יד מאז

• תוכן חדש...