Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת יונדאי גטס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איפה 1/9.5,הרכב לא חיסכוני במיוחד אבל אמינות טובה ולא יקר לאחזקה,הדגם הזה GLS גם מאובזר יחסית,אני הייתי בודק אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב לא חסכוני במיוחד, אבל בתקציב הזה, ובמיוחד אם כמו שרשמת אתה לא נוסע הרבה - זו אופציה מצויינת.

האמינות שלה נחשבת לטובה, הרכב מאוד נפוץ ויש חלקים בשפע.

תבדוק אותה ואם היא שמורה ומטופלת - לך על זה.

פורסם
רכב אמין,זול לאחזקה,בגרסה הבטיחותית, צריכ. דלק של1:9.5

החזקתי את הרכב הזה, ו1:9.5 זו צריכה גרועה, בעיר הרכב עושה 1:10-1:12, תלוי באופי הנהיגה, אופי הנסיעות והשימוש במזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

9.5 ק"מ לליטר אולי במנוע ה-1.35 לפני מתיחת הפנים שבוצעה באמצ שנת הדגם 2006. האם מדובר בדגם שאחרי מתיחת הפנים?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1.4 זה אחרי מתיחת פנים, הבעיה שהמוכרים ביד 2 מעגלים את ה1.35 שלהם ל1.4.

אני מציע שהוא יפרסם תמונה של הרכב כך שנוכל להתרשם ולדעת האם מדובר בדגם הישן או החדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...