Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לקרוא עכשיו כתבה ב-ynet על השבעת הממשלה.

אני היחידי שמרגיזה אותו חלוקת הג'ובים הזו?

לא מדבר עכשיו על שמאל, ימין, וחרדים אלא רק על בזבוז משאבי המדינה.

מה אדון דני דנון יעשה בתור שר החלל? מדינת ישראל כזו מעצמת חלל שהיא צריכה להשקיע עשרות מיליוני שח בשנה רק על הטייטל הזה?

ומה הגב' גילה גמליאל, שאני בטוח שהיא פרלמנטרית חריפה (למרות שעל עשייתה הפוליטית טרם זכיתי לשמוע) תעשה בתור השרה לשיוויון מגדרי?

במה היא כבר תקדם פה משהו?

לדעתי המדינה אמורה לעזור לאזרחיה להתפתח ולתת להם הזדמנות לנהל חיים טובים, וכשאני קורא על עסקנים כאלו ואחרים אני מרגיש כאילו מוסדות המדינה הפכו להיות מעין מגנט לאלו שמחפשים עבודה קלילה עם משכורת שמנה.

מה דעתכם?

שתפו...

פורסם

ככה זה במערכת פרלמנטרית. לו הרצוג ושות. לא היו ממהרים להכריז שבשום פנים ואופן לא ישבו עם נתניהו, לא היה צורך בהרכבת קואליציה סחטנית כזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מסכים בגדול עם רוח הדברים אבל לא כל מה שרשמת הוא נכון.

ישראל היא כן מעצמה בתחום החלל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...