Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר 80W90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שמן גיר 80W90 איכותי אני ממש מעדיף סינטטי מלא

איזה חברות הכי טובות בשמני גיר? [הסתכלתי קצת על רויאל פרפל אבל הבעיה שלי שהם מוכרים 80W90 רק בכמות של25 ליטר מישהו יודע אם אפשר להשיג מאיזה שהוא מקום כמות קטנה יותר של השמן]

הגיר שאני רוצה להחליף לו הוא של הטרקטורון שלי אז ככה שתקנים וכו לא הכי קריטים לפחות לפי מה שהבנתי

פורסם

ברוב הטרקטורונים תצטרך שמן שמותאם לגיר היפואידי או מוגבל החלקה, לכן לדעתי התקן כן חשוב. באופן כללי השמן הזה הוא מינראלי או חצי סינטטי. לא נראה לי שיש סינטטי מלא בצמיגות הזו.

פורסם
היי,

אני לא יודע מה התקנים אבל במידה ואתה מחפש צמיגות 80-90 אז בבקשה אלו שני שמנים איכותיים:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%92%D7%99%D7%A8-80W90

ברוב הטרקטורונים תצטרך שמן שמותאם לגיר היפואידי או מוגבל החלקה, לכן לדעתי התקן כן חשוב. באופן כללי השמן הזה הוא מינראלי או חצי סינטטי. לא נראה לי שיש סינטטי מלא בצמיגות הזו.

על איזה טרקטורון מדובר?

הטרקטורון הוא תומקאר TM25 750 סמק

בכללי כשדיברתי עם אחד המוסכניקים שלהם הם אמרו לי שצריך שמן 80W90 פשוט רק שיהיה חצי סינטטי אבל אם אני רוצה לפנק את הגיר לשים סינטטי מלא

ובכללי יש סינטטי מלא אבל ממש קשה למצוא אותם

• תוכן חדש...