Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר החלפת הרמקולים הקדמיים המקוריים בJBL קואקסאליים,אני מרגיש שחסר עומק בצליל,וחושב על הוספת סאב וופר ל-I10. אין הרבה מקום בבגאז',לכן הכיוון שלי הוא על משהו קומפקטי גם על חשבון תדרים מאוד נמוכים. האם יש המלצות? ואיזה מגבר אני צריך להוסיף והיכן ממקמים אותו?

תודה לכולם

פורסם

לך על סאב 10 אינצ בתיבה אטומה מתאימה.

מומלצים במחיר 500-600 שח:

Morel Primo 104

hertz es 250.5

FOCAL P25

כל מגבר שמספק 200RMS בגישור ומעלה יגביר אותם טוב

את המגבר מתקינים בדרך כלל בתא המטען או מתחת לכיסאות כרצונך.

אם אתה עדיין עם המערכת המקורית של הרכב אתה תצתרך להוסיף לעלות מנחת על מנת לחבר מגבר.

פורסם

אני לא סגור לגבי התקציב,אבל מכוון למשהו מאוד בסיסי שייתן באס סביר ולא יותר מכך.

חשוב לי שיהיה קטן ככל שניתן,אולי סאב וופר "שטוח"

פורסם

בשביל באס סביר וקצת נפח לסאונד, בלי להיכנס "להרפתקה" של הגברה, תתקין רמקולים 6X9 במגש שתבנה, כפי שהמלצתי לך בשרשור המקביל שלך.

פורסם

ואת הקוואקסלים תחליף בקומפוננט, שישפר גם את הסאונד מלפנים. (אתה יכול מקסימום להעביר אותם אחורה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וגם להחליף את יחידת הראש בטח לא יזיק.

זו הסיבה שפותחים שרשור אחד מראש, עם תקציב מוגדר, דרישות וציפיות, ולא שרשורי "טלאי על טלאי".

• תוכן חדש...