Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר יציבות ב Golf 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מבקש עזרא/עצה:

יש לי גולף 2014 TSI, עברה כ 7000 קמ. מתחילת השימוש אני מרגיש שהרכב לא יציב בפניות בהן יש שיבושי כביש הכי קטנים. כל בור הכי קטן מייצר תחושה של תזוזת רכב הצידה. בפניות בכביש טוב - כביש 1, לדוגמה - הכל בסדר.

צמיגים חדשים, מנופחים לפי המלצת יצרן.

ברכב הקודם שלי - ג'טה 2009 - לא זכורה לי התנהגות כזו.

השאלה - האם זו התנהגות נורמלית, ואני סתאם "פארנויד", או שיש מקום לבדיקת בולמים/מרכב/אני לא יודע מה?

תודה רבה

פורסם

תנסה לנסוע על רכב דומה (לא אמור להיות קשה) ולהשוות.

בגדול, גם אני הרגשתי קצת מוזר ב 5K הראשונים ברכב אבל אחרי שהצמיגים קצת השתפשפו ההרגשה הכללית של היציבות עלתה.

פורסם

קיימים צמיגים עם ציפוי הגנה שאמור להתקלף ולחשוף את גוף הצמיג שלו יש אחיזה טובה. אולי אצלך זה לא קרה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם הבולמים צריכים כמה מאות קילומטרים כדי "לשבת" כמו שצריך ובכלל - צריך להתרגל קצת לרכב.

שווה גם להתרגל להשיג מהרכב את התגובה שרוצים ב"מחיר" הכי קטן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קראתם בכלל את השאלה של פו"ש?

הרכב כבר נסע 7 א׳ ק"מ, ציפוי ההגנה שעל הצמיגים הוא כבר מזמן הסטוריה והבולמים כמו גם הבלמים כבר התיישבו במקום.

פו"ש, בדוק רכב דומה, אם תבחין בהבדל בהתנהגות הייתי מציע לבדוק את מיתלי הרכב, תקינותם ואת הכיוון שלהם.

פורסם

תודה לכל המגיבים. בדיוק חשבתי לקחת את הרכב לבדיקה במכון. עכשיו מחפש מכון שיש להם את המכשור הזה. מסתבר, שלא לכולם יש בדיקה בוויברציה :(

פורסם

אני עם פולו 2013 , מכיר את הסיטואציה הזאת.

קורא לי גם בפניות במהירות גבוהה יחסית של 50+ במחלפים וכדומה ...

הידע שלי בדברים טכנים אלה הוא קטן אבל אני מאמין שזה בגלל המתלים הקשיחים.

פורסם
...

מסתבר, שלא לכולם יש בדיקה בוויברציה :(

אני יכול לכתוב כל כך הרבה על המשפט הזה, אבל שום דבר לא יהיה קשור לפורום הכללי.

:-D

פורסם

יכול להיות שמדובר בהרגשה שלך בלבד, כאשר אתה משווה לרכבך הקודם שהיה אולי פחות קשיח, יותר מבודד?

האם הרכב מאבד את קו הפנייה שאתה מכוון אליו או שיש רק תחושה של קפיצתיות ורעשים כאשר הרכב ממשיך במסלולו?

יואב :arrow:

פורסם

אתה צריך לנסות אחת מ2 אופציות -

לתת למישהו אחר, בעל רכב דומה לשלך לנהוג ברכב שלך.

או לנהוג ברכב דומה לשלך.

אני באוקטביה, לא מכיר את התופעה (לשמחתי).

פורסם

בגולף הפשוטות זה קורת מתח מאחורה ולא מתלה נפרד, כנראה שזה המצב בדגם שלך, וחוסר היציבות (פסיעה הצידה על מהמורה) שאתה מרגיש היא בגלל זה.

STI 2004

• תוכן חדש...