Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי יונדאי I10 עם מערכת מקורית מובנית שבאה עם 4 רמקולים בדלתות.

המערכת בינונית והרמקולים המקוריים זולים ועשויים קרטון.

החלטתי לשדרג רק רמקולים- את הקדמיים החלפתי ב-JBL 135W 6.5" 2WAY קואקסאליים רגילים ויש שיפור משמעותי בצליל - הפך מעמום ל"חי" הרבה יותר.

נשארתי עם המקוריים האחוריים בדלתות שכמעט לא מורגשים - הם חלשים מאוד,ואני מעביר בFADER כמעט את כל היציאה לקדמיים.

שאלתי היא- האם כדאי לשדרג גם אותם? האם רמקולים אחוריים בדלתות ישפרו את הצליל ואולי יתנו צליל יותר היקפי?

IMAG0020.jpg

IMAG0021.jpg

פורסם

המתקין קדח את הניטים,הוציא את הרמקול המקורי שמחובר לתושבת המקורית וחיבר תושבת חדשה בקדיחה

פורסם

אני מאמין שכמו שהיה שיפור מלפנים, יהיה גם שיפור בהחלפת האחוריים, אבל זה לא מיקום אידיאלי עבור רמקולים מלכתחילה.

ולטעמי האישי, אינו שווה את ההשקעה. מה גם שרמקולים 6X9 על המגש יספקו קצת יותר באס ממה שמסוגלים לו רמקולים 6.5.

פורסם

ובהנחה שאין לי מגבר,על איזה רמקולים 6X9 היית ממליץ שלא יקרים מדיי? וכמה אמורה להעלות התקנה שלהם שכוללת קחידת חורים במדף האחורי?

פורסם

יש מספר אפשרויות בסיסיות בתקציב של בין 200 ל-300 ש"ח.

אבל, כמו שאמרתי קודם, צריך לבדוק אם זה בכלל נכנס שם, כי לפי מה שאני רואה עכשיו בתמונות ברשת (לדוגמה), זה לא ממש מצב אידיאלי בגלל הגודל, הצורה וחוזק המגש.

מה שאומר שעדיף לבנות מגש מ-MDF וזה יעלה את מחיר ההתקנה כמובן.

• תוכן חדש...