Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לכתוב משהו אבל אז נרדמתי על המקלדת ואין לי כוח לשחזר.

מצחיק איך העיצוב הזה נראה לי חביב מאוד בזמנו ועכשיו משעמם ת*ת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיביזה עולה באנגליה 14000 פאונד{1.4 רפרנס}, לאומת 10000 פאונד דאציה סטפוואי{laureate},מאובזרת מכף רגל עד הראש.

אותו יחס, כמעט, נשמר יחסית ליתר רכבי הסופר מיני. הדאצייה נבחנה שם, מול מובילות הקטגורייה, וזה מחירה שנקבע. אם הייתה טובה יותר, כפי שטוענים כאן חלק, מחירה היה בהתאם.

טוב, אנחנו חכמים יותר, וכדי לתת את ההרגשה שהרכב טוב יותר, מדביקים לו תג מחיר בשמיים. ימים יגידו והמחיר עוד יירד. וזה אחרי שאנשים יבינו כמה הרכב הזה "טוב". כמובן שזה יתבטה בשוק המשומשות בהתאם.

לילה טוב!

פורסם

בהרבה מקרים - איכות הרכב ומחירו אינו עומדים בקנה אחד. לדוגמה ה 308 הוא רכב מצויין, אבל בגלל תדמית תוכל לרכוש אותו בעוד שנתיים בפרוטות. לעומת זאת טויוטה יאריס שעושה הכל באופן ממוצע למדי - תשמור על מחירה כמו יהלום.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות את הזבל הרומני הזה, לרכבים מובילים, כמו: רנו קליאו, פורד, סיאט, קיה ועוד...

איפה שרנו לא הצליחה להתרומם, דווקא דאציה תצליח?

ואם מדברים על המנוע, אפשר בכלל להשוות את מנוע ה-1.4 הוותיק והאמין,{שהוכיח את אמינותו}, לצעצוע טורבו חדש 0.9?

סוג של צעצוע חביבי ביותר על מכונאים ומוסכים למינהם.

פורסם

למה צעצוע.?

לפי הביקורות הוא כמו ה1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...