Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני די חדש בפורום. אני מעוניין בימים הקרובים לרכוש סיאט איביזה קופרה 2014 מנוע 1400 טווין טורבו שמוציא 180 כ"ס.

האם כדי לא לרכוש את הרכב :?:

הוא יעשה בעיות :?:

האם כדי לי לרכוש כבר BMW סדרה 1 (למרות שהבנתי שהוא לא ממש תמורה טובה למחיר ושההנעה האחורית שלו שנויה במחלוקת. מדבר על דגם I116 מנוע 1600 136 כ"ס)

חשוב לי לציין שזה לא רכב ראשון שלי היה לי הונדה סיוויק שנת 2010 ולפני אימפרזה רגילה

אשמח לדעת כל מה שאתם ידועים על הרכב (קופרה) תודה רבה לכולם.

פורסם

נפתח כאן לפני מס' ימים שרשור דומה. נכתב שם שהמנוע הזה בעייתי מאוד. גרסה דומה מאוד שלו היתה בגולף 1.4 טי.אס.איי 160 כ"ס ואתה יכול לקרוא על זה כמה פוסטים כאן. ממש לא מומלץ.

לגבי הב.אם.וו.- לא מכיר את הדגם הספציפי. תמתין שמישהו שמכיר את הרכב יביע דעה. על פניו, מדובר במנוע די בסיסי, ככל הנראה הביצועים בהתאם.

פורסם

המנוע אכן בסיסי, אך תוכנה יכולה להביא אותו למקום אחר לגמרי. המנוע מסורס במקור.

אם פותח השרשור חפץ בשיפורים? רק הוא יודע.

M-TECH E46

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה.

אשמח לדעת עוד פרטים על המנוע האם הוא עושה בעיות גם בשנת 2014?? ייתכן שלא תיקנו אותו ופתרו את הבעיות שלו ?

מה בנוגע לגיר DSG האם הוא גם בעייתי היום אשמח לתשובות (:

פורסם

אף אחד לא יכול עדיין להתחייב לגבי 2014, גם אם מצאו את הבעיה (כך חושבים).

כנ"ל לגבי הגיר.

נ.ב. יש לי חבר עם המנוע הזה שפתרו לו את בעיית צריכת השמן המוגברת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...