Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם,

לגבי הפנסים האחוריים - נשארו לי שם 2 נורות הלוגן : אחת של האיתות והשנייה של הרוורס.

האם כדאי להחליף אותן בנורות לד ככה שכל הפנס יהיה לד ?

פורסם

ג'אנטים 15.

חברים אני חוזר על השאלה :

לגבי הפנסים האחוריים - נשארו לי שם 2 נורות הלוגן : אחת של האיתות והשנייה של הרוורס.

האם כדאי להחליף אותן בנורות לד ככה שכל הפנס יהיה לד ?

פורסם

היי כפיר. המאזדה נראת מצויין.

רק מה, ממליץ לך לא להתעסק עם קסנון, בעיקר לא בפנסים מהסוג שלך.

שהתקנת תאורת קסנון אצלך עלולה לסנוור את השמש.

ג'ובני

פורסם

לפני שמכרתי את המאזדה 2 שלי היה לי את אותו מתקן להחזקת המכשיר הסלולרי. למי שלא מחליף דיסקים לעיתים קרובות זה המתקן הטוב ביותר לדעתי.

פורסם (נערך)

זו הזדמנות לשאול - אם כבר משקיעים ברכב אז למה לשים ג'נטים זולים שנראים כאלה ובכלל לא נראים משהו קרוב למקורי? כל פעם שאני רואה ג'נטים מהסוג הזה אני תוהה לעצמי מדוע לטרוח להחליף, שהרי אפילו כיסוי הפלסטיק נראה טוב יותר. לי זה צורם בעין, וחבל כי הרכב נראה שמור מאוד.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
  • תוכן חדש...