Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

פגעתי עם צידי הימני בדלת רכב שבא מימיני, כאשר פניתי שמאלה ללא מתן זכות קדימה (בלי כוונה, קורה), נגרם לו נזק פחחות בדלת הנהג וגם לי בטמבון הקידמי בצד.

הרכב הנפגע ליסינג AVIS, שלי פרטי עם מקיף.

החלפנו פרטים, ואמר לי שאוויס יהיו איתי בקשר בהמשך.

מה הולך עכשיו לקרות? ואיך עלי לפעול, הן מבחינת החוב שלי כלפיו והן כלפי התיקון שלי.

בתמונה: הנזק שגרמתי.

IMG_20150417_134037.jpg

תודה.

עריכה אחרונה על ידי haim_10
פורסם (נערך)

אתה מדווח לחברת הביטוח שלך. אם יש לך ביטוח מקיף אתה מתקן את רכבך במוסך הסדר של חברת הביטוח או במוסך פחחות פרטי.

אם יש לך רק ביטוח צד ג', התיקון של נזקים שנגרמו לך נעשה באופן עצמאי על חשבונך.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

ממליץ לפנות ישירות לאויס (הידועה גם כחברת קרדן) ולהסדיר זאת מולם , אחרת תוך זמן קצר יגיע לך מכתב עם נזקים לא קטנים לרכב ודוח שמאי עסיסי ,

הנהג בטח לא יסכים שתתקן את הרכב שלהם עצמאית שכן הוא לא בעליו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אין לי חשש שהנהג יטיל על אשמתי נזקים נלווים.

השאלה שלי איך זה עובד בעצם, AVIS יפנו לביטוח שלי לבקש שיפוי על הנזק בגלל שיש לי מקיף?

אם כן, תהיה לי השתתפות עצמית?

זה ייחשב כתביעה לצורך התייקרות פרמיה בשנים הבאות?

• תוכן חדש...