Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

אני משתמש באפליקציה ישראלית Engie. ללמי שלא מכיר, היא מסתנכרנת עם רכיב ה-OBD וקוראית את הנתונים מהמחשב של הרכב. אתמול האפליקציה התראיה על אלטרנטור - 12V. חשוב לציין שלפני כשבוע עשיתי שטיפת מנוע, למרות שכיסיתי אותו עם שקית ניילון. ולפני חודש הוחלף מצבר. מצרף תמונות להמחשה:

Screenshot_2015-04-15-09-30-49.jpgScreenshot_2015-04-15-09-30-58.jpg

האם ניתן לשפץ/לתקן את האלטרנטור או החלפה זו האופציה היחידה שלי?

כמו כן, מה העלויות של כל האפשרויות?

אשמח לקבל הצעות והמלצות.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אל תסמוך על האפליקציות החינמיות שיתנו לך התראה נכונה לגבי מצב האלטרנטור. האם ההתראה התקבלה בזמן שהמנוע מונע או כבוי ?

מדוד את מתח המוצא של האלטרנטור בעזרת מד מתח כאשר הרכב מונע.

אלטרנטור הינו חלק יחסית מאוד אמין ובדרך כלל לפני 150K-250K אינו מתפגר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. בנתיים הרכב מניע רגיל. חשמלאי רכב בשיחה טלפונית אמר לא להתיחס לזה כל עוד לא נדלקה נורת אזהרה באוטו. אבל האם לאחר הדלקת הנורה לא יהיה מאוחר מידי והרכב כבר לא יניע?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כול עוד המצבר יהייה טעון הרכב יניע בלי קשר למצב האלטרנטור. ייתכן שהמנורה תדלוק בצורה חלשה או מידי פעם וזה סימן שקיימת בעיה באלטרנטור.

פורסם
הייתי סומך על ה"אפליקציות" של הונדה לפני כל אפליקציה אחרת.

אתה מתכוון לפאנל הבקרה של הרכב?

פורסם

לא מכיר את פאנל הבקרה ברכב אבל חברה "קטנטונת" בשם הונדה עם תקציבי פיתוח של מיליארדי דולרים מפתחת לרכבים שלה כל מיני "אפליקציות" או במילים אחרות, כל מיני דברים שמנטרים את פעולת הרכב. כתבתי שהייתי סומך על הדברים האלה לפני אפליקציות אחרות. זה פחות או יותר מה שכתבת מרק.

פורסם

לא בכול רכב ניתן לנטר את מתח המוצא של האלטרנטור על-ידי אפליקציה חיצונית. בהרבה רכבים האפליקציה מחלצת את מתח המוצא שמחשב הרכב מקבל או מדווח וזה בדרך כלל 12 וולט.

הכי טוב זה השיטה היישנה והטובה בעזרת מד-מתח או/גם מד זרם.

• תוכן חדש...