Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים,

אני מעוניין להרכיב מערכת לרכב, יש לי סיאט איביזה 2015 עם 2 רמקולים שנמצאים בדלתות הקדמיות ו2 טוויטרים שמגיעים עם הרכב.

אני מחפש צליל נקי עם באס אבל לא יותר מדי באס.

לרוב אני שומע גואה טראנס ומדי פעם היפ הופ ומטאל.

הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה של החברה (אני מאמין שכרגע אני לא החליף אותה,אני יודע שאני מנחת)

אני גר באזור השפלה ואם יש מתקין טוב ואמין שיודע להתקין ברכבי סיאט אני יוכל להגיע אפילו רחוק יותר לכיוון המרכז.

אני חושב להחליף את 2 הרמקולים הקדמיים ואת 2 הטוויטרים ולהוסיף עוד 2 רמקולים בדלתות האחוריות (יש לי אפשרות להוסיף, לפי מה שהסבירו לי בדגמי הFR והCUPRA יש גם רמקולים שם) ואולי סאבוופר של 8" שיהיה בתא המטען.

אשמח לעזרה,

תודה

פורסם

הדיעה שלי בנידון -

זוג קומפוננט חדש ופשוט שני חלקים כמו מוראל טמפו + מגבר 4 ערוצים יד 2 + סאב 8 אינטש צנוע יד 2 - יכולים לעלות לך פחות מ2K שקלים.

בתקציב הנותר הייתי רוכש פרוססור של אודיסון מסוג ביט 10 שהוא גם מנחת לכל דבר ודבר - יתכן ותצטרך להוסיף עוד כמה מאות שקלים בודדים להתקנה אבל זו בעיני הנוסחא הכי טובה בתקציב הזה לתוצאה מירבית.

אולי אפילו יהיה אפשר להכניס סט קומפוננט רמת כניסה קצת יותר "מעניין" כמו הXDI של ARC אודיו אבל אתה חייב לגשת לשמוע קודם לכן.

הבעיה היחידה היא שהתעסקות עם הפרוססור הזה דורשת ידע מקדים - יחד עם זאת - בעיני, זו הדרך הכי טובה להשיג תוצאות מירביות ממערכת "פשוטה".

בין היתר תבדוק כאן גם מבצעים של ארט סאונד - אתה יכול למצוא אצלם רכיבים במחירים, באמת - ברמת ההזוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת שזה הרכב הראשון שלי וגם תכנון של מערכת שמע הראשון שלי.

עד עכשיו הייתי שומע עם אוזניות..

אני מעדיף שהכל יהיה יד ראשונה ושחנות מסויימת תרכיב את המערכת.

האם כדאי לקנות סאבוופר או 2 רמקולים 6x9 שיהיו על המגש האחורי.

אני מפחד שהסאבוופר יקח לי מקום רב בתא המטען במיוחד שברכב הזה אני עושה קניות ומדי שבוע לוקח איתי ציוד למסיבות טבע.

פורסם

סאב וופר 8 אינטש בתיבה של כ10-12 ליטר בקושי גוזלת מקום -אפילו בסוזוקי אלטו (מנסיון) נשאר מקום לקניות - אמנם לא המון אבל נשאר.

אז במקרה הזה באמת עדיף ללכת על מנחת, מגבר ארבעה ערוצים, סאב וופר - אני יכול לאמר לך שעזרתי לחבר מהעבודה לרכוש מערכת שכזו חדשה כולל רדיו דיסק (ללא TC או TA) במחיר כולל של כ2500 שקלים לרכיבים ואני לא זוכר אם זה כלל את ההתקנה או לא אבל היא היתה סה"כ כ400 שקלים - אני כמעט בטוח שנוספים - במקרה שלך יש לך מספיק תקציב בכדי לקנות HU חדש עם TC\TA ויחידה אינטגרלית - אני מאמין שיכול להכנס לתקציב.

המתקין במקרה הזה היה יוני סטריאו בראש העין. TOP SOUND

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי משקיע אם כל התקציב ברכיבים ברמה גבוהה

במחשבה שבעתיד אפשר להוסיף בקלות יחידת ראש.

לדוגמא סטאפ חדש מבית ARC AUDIO:

סאב ARC10D2

סט קומפוננט ARC 6.2

מגבר שנימכר עכשיו במבצע XDi 450.4

דוגמא ליחידת ראש משומשת ,ספונסר פורום "ארט סאונד" מוכר מולטימדיה משומשת של אלפיין IVA-W202R

במחיר של 450 שח כולל מע"מ ,בשילוב עם הרכיבים הנ"ל אתה מקבל מערכת ברמה גבוהה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558195-ART-SOUND-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D/page3

• תוכן חדש...