Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היטי החדש נמצא אצלי 5 ימים. כשקיבלתי אותו היה מצורף מעין כרטיס חתום ע"י מבצע הביקורת לפני מסירה. אז לפי הכרטיס בוצעה ביקורת ואפילו צרפו את תפילת הדרך שזה אגב מחשיד - צריך להתפלל שכנוסעים במכונית הזו?

בכל אופן הרכב נמסר לי כשמפסק האורות הפנימיים במצב "דלת פתוחה/סגורה" אינו מתפקד. כלומר כשהמפסק במצב זה גם כשכל הדלתות נעולות כולל דלת אחורית האור אינו כבה. לא ביג דיל אבל לקבל רכב ככה אחרי כל הביקורות שהוא עובר?

פורסם

פתח וסגור את כל הדלתות (כולל תא המטען) ותראה מה קורה לאור.

בכל מקרה בדיוק בשביל זה קיימת האחריות ומומלץ לטפל בזה בהקדם, אתה עלול לגלות שיגמר המצבר בדיוק ברגע הלא מתאים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הבנתי, אם הרכב נמסר לך כך, מדוע לא ביקשת לבדוק זאת לפני היציאה ממגרש המסירה?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

menir1

קיבלתי את הרכב באור יום. כאמר היה כרטיס שמאשר ביקורת לפני מסירה. כפי שלא בדקתי את אלפי או עשרות אלפי הפריטים האחרים שמהם מורכב הרכב לא בדקתי גם את זה.רק כשסעתי בו ערב הבחנתי בתקלה.

פורסם
היטי החדש נמצא אצלי 5 ימים. כשקיבלתי אותו היה מצורף מעין כרטיס חתום ע"י מבצע הביקורת לפני מסירה. אז לפי הכרטיס בוצעה ביקורת ואפילו צרפו את תפילת הדרך שזה אגב מחשיד - צריך להתפלל שכנוסעים במכונית הזו?

בכל אופן הרכב נמסר לי כשמפסק האורות הפנימיים במצב "דלת פתוחה/סגורה" אינו מתפקד. כלומר כשהמפסק במצב זה גם כשכל הדלתות נעולות כולל דלת אחורית האור אינו כבה. לא ביג דיל אבל לקבל רכב ככה אחרי כל הביקורות שהוא עובר?

שים לב ! לכפתור יש שלוש מצבים שאחד מהם מצב AUTO שבו התאורה נכבית לאחר 30 שניות כאשר הדלתות נעולות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מודע לזה מרק10. נבדק כאשר המפסק במצב AUTO. לו זו הבעיה. אגב מחיפוש באינטרנט הבעיה הזו ביטי לא נדירה. כבר משנת 2013 יש דיווחים על הבעיה. מוזר שמשהו מאד פשוט לכאורה - סטודנט שנה ראשונה בהנדסת מכונות פותר את זה בחצי שעה- הבעיה עדיין חוזרת על עצמה.

פורסם

באמת שאני לא מבין איך עדיין יש קהל לקוחות גדול לרכבים האלו. נכון שהם איכותיים, ומהירים, אבל גם אם הייתי עשיר+, לרכוש רכבים כאלו עם יותר מדי תקלות במועד מוקדם מאוד אני לא מבין את זה, מה גם שלא חסר מכונאים שלא מבינים כלום ומהם לא תבוא הישועה.

פורסם

את תפילת הדרך שתולים על המראה עם "בקרת האיכות" שלהם הם נותנים לכולם כדי שהלקוח יהיה מבסוט במסירה, אל תתרגש.

לגבי ה"תקלה" הזאת סביר להניח שארגנו אותה בארץ שניתקו איזה חוט בהתקנת המיגון לפני המסירה, אבל גם אם זו תקלה אמיתית, נגיד מפסק מקולקל, זה יכול לקרות גם בפרארי חדשה שעולה כמו וילה. תקלות קורות. גש למוסך ויתקנו לך את זה.

את הביקורות האמיתיות הוא עובר במפעל לאחר ההרכבה שלו, אם מפרקים דברים בארץ ומתקינים שטויות כמו קודנית אין מה לעשות, גם בקרת האיכות של המפעל לא רלוונטית.

שאלו יהיו הצרות שלך עם הרכב הזה.

פורסם

כשהמפסק הפנימי במצב "OFF" האור נכבה בתוך הרכב? אני מדגיש שזה לא קשור לדלתות פתוחות או סגורות.

וודא לפחות שהאור הפנימי מכובה באופן ידני, כדי למנוע התרוקנות המצבר. תקלה מוזרה.

פורסם

אולי בשביל זה יש את תפילת הדרך .

:neutral:

:lol:

בדקת את הגדרות הרכב במחשב הרכב (במערכת מולטימדיה יש הגדרות של הרכב)?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אינני מבין מדוע פתחת את האשכול בפורום הטכני כאשר כלל אינך מבקש פיתרון טכני אלא תמיכה נפשית לתקלה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...