Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע תוך כדי משחק עם כלב אחר הכלבה שלי סדקה את הציפורן. ראיתי שזה מציק לה ולא עובר אז לקחתי אותה לוטרינר ששלף את הציפורן ונתן לה זריקת אנטיביוטיקה בכדי למנוע זיהום. זה היה שלשום.

יום אחרי הכלבה מדדה, נמנעת מלדרוך על הרגל ובאופן כללי נראית סובלת מאוד.

תיאבון בריא נשאר וגם כמות המים שהיא שותה.

חזרנו לוטרינר הבוקר, הוא עשה צילום רנטגן ואמר שאולי הוא רואה זיהום(ממתי רואים זיהום ברנטגן..?).

שלח את התצלום להתייעצות אצל אורטופד ובינתיים נתן כדורים חזקים שאמורי להיות נוגדי דלקת חיידקית ומשככי כאבים. הבטיח שיפור תוך יומיים. בינתיים נרטה שזה רק מתדרדר כי את ארןחת הערב היא כבר לא אכלה.

ממש מתלבט מה לעשות..

הטיפול אצל הוטרינר הנל הגיע כבר לכ1000 שח וזה עוד לפני איבחון.

האם יהיה חכם בנקודה זו לפנות להתייעצות עם וטרינר אחר?

דר לבנון בחיפה אגב. זה הוטרינר המטפל כרגע.

פורסם

אני ממש לא וטרינר וגם הנסיון שלי הוא בעיקר עם חתולים... אבל:

נראה שהכלבה סובלת מכאבים. לא מובן לי למה לא קיבלה משככי כאבים. אנטיביוטיקה לא תקל עליה.

האם הרגל חבושה / "אהיל" על הראש כדי למנוע מהכלבה להתעסק עם הרגל?

כל עוד הכלבה אוכלת, שותה ומדדה על הרגל, לא הייתי דואג. אם היא מפסיקה לאכול, קח אותה לוטרינר.

אני לא מכיר את הוטרינר, אבל אל תתבייש ללכת לקבל דעה שנייה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

הוטרינר טען שהכדורים הם אנטי דלקתיים ומשככי כאבים חזקים. לא התווכחתי איתו.

ובאופן מוזר לכלבה לא כואב כשמתעסקים עם הרגל.

הוטרינר סובב ועיקם אותה בכל כיוון אפשרי והיא לא הוציאה פיפס מהפה.

אבל אולי זה בגלל שהיא קשוחה, גם כשהוא שלף את הציפורן והיא דיממה לא מעט, היא בסהכ פלטה אנחת רטינה של "תעזבו אותי בחייכם" וזהו.

כלומר היא לא מתעסקת בכלל ברגל. האמת שלוטרינר אין מושג קלוש לדעתי למה היא לא דורכת עליה. הוא יורה באפילה.

אני תוהה אם אני יכול לקחת את צילום הרנטגן לחוות דעת נוספת, או שזה לא מקובל? בכל זאת אני שילמתי עליו.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

אם אתה לא בטוח בוטרינר שלך, מציע לגשת לאחר לחוות דעת נוספת. (אגב, אני שמעתי שדר' לבנון והמרפאה שאתה מדבר עליה לא מומלצים). אם אתה רוצה, אני יכול להמליץ על מרפאה בחיפה (הייתי כבר בשלוש).

אולג

פורסם

אני מכיר את רוב המרפאות, ובכל זאת אשמח להמלצה. אגב, ההמלצה מניסיון אישי? כלומר היתה לך בעיה לא טריוויאלית עם הכלב והמרפאה פתרה לך אותה?

פורסם

מניסיון שלי, תתן לזה עוד יומיים/שלושה.

גם הכלבה שלי שוברת ציפורן אחת לכמה זמן באופן קבוע. (שיהיו בריאים הפיטים האלה, משחקים מאוד קשוח ואגרסיבי)

צולעת כמה ימים ואז חוזרת לעצמה.

לפני כשבועיים, התנפחה לה אחת האצבעות ברגל האחורית. אחרי כמה ימים שראיתי שהיא צולעת, ניגשתי לוטרינר, הוא אמר שלא צריך לעשות עם זה כלום.

והוא צדק. לאחר יומיים הכלבה חזרה לרוץ.

הסימן העיקרי שיש לשים עליו דגש, זה אם הכלבה מפסיקה לאכול.

אז צריך להתחיל לדאוג.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אני מכיר את רוב המרפאות, ובכל זאת אשמח להמלצה. אגב, ההמלצה מניסיון אישי? כלומר היתה לך בעיה לא טריוויאלית עם הכלב והמרפאה פתרה לך אותה?

ההמלצות מניסיון אישי, רק לא של כלב אלא חתול. אני אישית הכי ממליץ על וט-האוס שנמצא לא רחוק מהמרפאה בה טיפלת. גם מדי-וט טובים, אולם אהבתי יותר את היחס בוט-האוס.

פורסם

גם אני מעיד מכיוון של טיפול בחתולים אבל כשצריך וטרינר טוב, מסור ומקצועי הייתי גם אני ממליץ על וט-הוס ברחוב אינטרציונל, בקש לבוא במשמרת של ד"ר סער שירק

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אגב, ההמלצה לא באה בעקבות מקרים פשוטים כמו חיסונים ובדיקות, אלא בעיות לא טריוויאליות. לצערי החתולה שלי סובלת מזה לא מעט.

כמו שאמר קודמי, בקש לבוא במשמרת של דר' סער שירק.

פורסם
הוטרינר טען שהכדורים הם אנטי דלקתיים ומשככי כאבים חזקים. לא התווכחתי איתו.

ובאופן מוזר לכלבה לא כואב כשמתעסקים עם הרגל.

הוטרינר סובב ועיקם אותה בכל כיוון אפשרי והיא לא הוציאה פיפס מהפה.

אבל אולי זה בגלל שהיא קשוחה, גם כשהוא שלף את הציפורן והיא דיממה לא מעט, היא בסהכ פלטה אנחת רטינה של "תעזבו אותי בחייכם" וזהו.

לגזעים האלו יש כוח סבל לא יאמן, בגלל זה היא לא מצמצה...

שלי סבל מפריקת מפרק הרגל והוא הסתובב רץ ושיחק עם זה מספר ימים ולא הראה סבל כלל רק היה הולך כולו צולע עם מפרק מידלדל :-)

הוטרינר משך לו את המפרק לכיוון הנגדי והכלב היה עם קיבוע כשבועיים והבעיה הסתדרה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כוח סבל או לא, הם עדיין כלבים ולא גיבורי על :).

כשלא בוטחים בוטרינר, עוברים - אין מה לעשות.

אחרי 15 שנים, עברתי וטרינר. דפק לי קצת הלב, אבל בדיעבד, זה היה מעשה חכם ובעיה שהייתה לכלבה, נפתרה עם הוטרינר החדש.

• תוכן חדש...