Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3/רנו מגאן II/קורולה RunX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הRUNX היא אופציה לא רעה, והיא ניראית נחמד (במיוחד בשחור לדעתי). אני הייתי מעדיף את ה3 על פני הRUNX בגלל שהיא מהנה יותר לנהיגה. אבל אם אתה אוהב את הRUNX, וביצעת נסיעת מבחן ואתה מרוצה - לך עליה. (לא לפני שביצעת נסיעת מבחן גם ב3 ובמגאן לצורך השוואה).

לפי דעתי אם הנאה מנהיגה היא לא הפרמטר הכי חשוב, מגאן. אבל בכל מקרה אין לך פה מתחרות רעות אלא עניין של טעם וסדרי עדיפות.

גיא

פורסם

ד"א, האם קיים דגם של הראנקס ב-3 דלתות בארץ?

פורסם
ד"א, האם קיים דגם של הראנקס ב-3 דלתות בארץ?

לא קיים.

אבל אם לא איכפת לך 3 דלתות, יש דגם כזה למגאן, והוא נראה מדהים (לדעתי לפחות).

vloot_merk_400_316250a_ce2c1f.jpg

גיא

פורסם
כשעשיתי השוואה באיבזור של הרכבים הייתי בדילמה מאוד רצינית כי בכל אחד מהרכבים יש משהו שאין ברכב אחר. כמו לדוגמא בקורולה יש סאנרוף ובשאר הדגמים זה או לא קיים או אופציה בתוספת מחיר, ובמגאן יש 6 (!) כריות אויר לעומת 2 בקורולה ו4 במאזדה. ויש עוד הרבה דוגמאות כאלה... כמו כן מבחינת יופי לדעתי מזדה הכי יפה, מבחינת איכות ייצור/אמינות טויוטה זוכה ומבחינת בטיחות כמובן הרנו. בגלל זה אני ממש לא יודע מה לבחור.

** דרך אגב אני מחכה בקוצר רוח לתגובתו של גיא לתרד הנ"ל הוא תמיד נותן ייעוץ מקצועי.

למאזדה יש שש כריות אויר. אני לא יודע לגבי בטיחות כוללת כי אין מבחנים אובייקטיבים לגביה.

הביצועים על הנייר דומים בכולן.

אמינות נדע עם השנים. אותו דבר לגבי סחירות. אם לשפוט לפי העבר, ליפניות יתרון בתחומים אלו.

נוחות, יופי, והנאה זה אישי. תעשה נהיגת מבחן בכולן ואז תחליט.

פורסם

לגבי הכריות אז במזאדה 2005 אכן יש 6 כריות ובטויוטה 2005 יש 4. פשוט הסתכלתי על המפרט של שנת 2004. הדבר היחיד שמחזיק אותי בטויוטה זה הסאנרוף שאין אותו במאזדה 1600 וחבל.

פורסם
לגבי הכריות אז במזאדה 2005 אכן יש 6 כריות ובטויוטה 2005 יש 4. פשוט הסתכלתי על המפרט של שנת 2004. הדבר היחיד שמחזיק אותי בטויוטה זה הסאנרוף שאין אותו במאזדה 1600 וחבל.

הכל אפשר להוסיף, זה תוספת של כ-5K ש"ח ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לטעמי המגאן בגרסת ה3 דלתות מהממת.

המאזדה 3 נראית הכי ספורטיבית וגם מרגישה ככה, כמובן יש את הסמל הזה מקדימה שמסייע לרכב בשוק המשומשות

אני אישית אוהב את הקורולה ואם אתה צריך חיזוקים בבחירתה אז הנה אחד ממני....

הקורולה אמינה, נוחה, יפה, ואמינה. אם לא מפריע לך שהמאזדה יותר יפה והמאגן יותר בטוחה, לך על הקורולה שמעניקה בסך הכל חבילה כוללת מצויינת וגם סאן רוף....

haters will hate

פורסם

לפי שמועות שרצות על מאזדה 3 אוטו לא מומלץ בכלל.

לפני כמה ימים דיברתי עם חבר בקשר לאוטו הזה והוא סיפר לי שרוב מי שקנה מאזדה 3 מקלל את היום הזה.

משום מה האמינות שתמיד אפיינה את המאזדה פשוט אינה קיימת במאזדה 3, המכונית רואה מוסך יותר מכול מכונית אחרת ואנשים פשוט משלמים את המחיר על הקנייה הסתמית הזאת.

• תוכן חדש...