Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יטי 1.2 \ 1.4 \ 1.8 ?

Trinity
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שכתבתי לך בדיון אחר, השאלה היא לא היחס שבין המתלוננים בפורום לבין מספר בעלי הוואגים בציבור הכללי, אלא היחס בין בעלי הוואג המתלוננים בפורום לבין בעלי הוואג בפורום בכלל.

לתחושתי, היחס הזה מאוד בעייתי ומלמד על סיכויים גבוהים ביותר לתקלות.

פורסם

אני לא חושב שה-1.8 שווה תוספת של 50000 ש"ח, יהיה אפשר לתקן הרבה גירים במקרה של תקלה.

שימו לב שרכב שעולה על הכביש ב-2012, בהחלט יכול להיות מייצור 2011 לכן בעיות בשנה הזאת לא מעידות על שום דבר.

אינני יודע אם דווח על בעיות באוקטביה החדשה או בסופרב שלאחר מתיתת הפנים.

מאחר שהייטי עברה מתיחת פנים ב-2014 המכוניות שנמכרות יוצרו בחודשים האחרונים ואמורות להיות חפות מרוב המחלות.

אם ההחלטה שלך היא ייטי בכל מקרה - הייתי הולך על ה-1.4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה היא האם הפורום הוא באמת מדגם מייצג, בזעיר אנפין, של האוכלוסייה כולה או לא. מי שקונה VAG כנראה שיש לו היכרות טובה יותר עם עולם הרכב מהממוצע בשוק ועל כן הסיכוי שהייצוג שלו בפורום גדול יותר הוא רב יותר (לפיכך יש יותר שרשורי אימה ביחס לתעבורה הכללית בפורום). בנוסף, מי שמרוצה לרוב לא נכנס לפורום לשבח לעומת מי שלא מרוצה ונכנס לפורום על מנת לשתף, לקבל תמיכה ועיצה. לא מצאתי הטיות שפועלות לטובת הקטנת מימדי הבעיה. נראה שהמדגם לא מייצג, ובזהירות אומר - שעל פניו - המצב בפועל טוב יותר משנדמה.

:idea:
פורסם

תראו, אין כאן ויכוח לגבי DSG7 והמנועים בשנתונים האחרונים. העובדה היא שהיתה בעיה והחברה לקחה אחריות.

אני אישית מכירה שני בעלי רכב עם DSG7 שהיו זקוקים להחלפה של הגיר (אצל אחד הגיר הוחלף פעמיים!!!) ועוד אחת שנוסעת עם גיר דפוק בלי לדעת שמגיעה לה ההחלפה הזו.

השאלה הנשאלת היא לגבי המנועים והגיר שנמכרים היום וכאן התשובות מעורפלות לא רק בפורום אלא גם אצל היבואן.

ברגע שהיתה בעיה כזו משמעותית ברכבי הקונצרן הייתי מצפה שגם לאחר שהבעיה תפתר הם יתנו אחריות מוארכת על מנת לשמור על שמם הטוב, אבל הם לא עושים את זה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
לרכבים בני 3.5 צריך להתפגר המנוע?!!, איזה קרטיריון ומי הסנגור??.

כל מה שצריך זה לעשות חיפוש בפורום,זה כבר יהיה מדד מעולה למי מקשקש ומי מדבר עובדות..

יש לך כנראה בעיה בהבנת הנקרא - ידוע ומוכר שהיו בעיות בשנים הראשונות (נכתב על כך רבות בפורום כולל ע"י עבדך הנאמן, כולל פירוט של אנשי מקצוע מומחים כמו רון) כתוצאה מכשל בתכנון או ייצור של מכלולים מאד ספציפיים. פורסם גם שהיצרן עדכן את המכלולים הבעייתיים בחדשים וזה כ-3 שנים או יותר שהבעיות שהוזכרו לא קיימות יותר במנועי 1.2 ו-1.8.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לדעתי צריך לקחת את גרסת 1.8 לנסיעת מבחן. על פניו, המחיר גבוה מאוד ולא נראה מצדיק.

היתרון כאן שהגיר בהחלט אמין יותר, גרסת די.אס.ג'י 6, אבל אני מבין שגרסת 1.8 היא די נדירה בשוק, מה שאומר גם ירידת ערך חזקה. אם מוסיפים לזה את מחיר הקנייה היקר, לא נראה לי כל כך מוצדק לרכוש את הגרסה הזו

פורסם

העובדה שגירסה מסויימת נדירה בשוק יכולה גם לגרום לירידת ערך נמוכה יותר בגלל היצע נמוך יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...