Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

מה שכתוב בכותרת..

כשאני מכניס להילוך D לוקח לאוטו כמה שניות להכניס להילוך והאוטו חנוק בנסיעה מה שגרם לי לחשוב שצריך להחליף תושבת גיר.

לאחר כל מיני ניסיונות מסתבר שאחרי נסיעה ברכב כשהאוטו חם ואני מכבה אותו ומדליק שוב נורית ההולד פשוט נכבית ולא נדלקת יותר עד לאחר שהאוטו מתקרר שוב (אגב נוריות כריות האוויר שגם היו דלוקות נכבות).

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה אולי הצורך בלמלא שמן גיר,אבל אני לא מבין גדול ולא ככ סגור איך עושים את זה

אם יש למישהו רעיון אולי מה יכולה להיות הסיבה?

אשמח לעזרתכם חברים!

תודה:-D

פורסם

כאשר נורה זו מהבהבת זה מצביע על בעיה בגיר. בכל מקרה בדוק שמן גיר מדיד בצבע אדום בצד ימין שאתה מול תא המנוע. את הבדיקה תבצע שהמנוע בטמפרטורת עבודה וידית על P. אני בספק אם שמן זה הבעיה.

פורסם

יכול להיות שזו בעיה חשמלית בגיר(קרא נושאים דומים למטה) ויכול להיות שהתקלה חמורה יותר.

יש לפנות למכון גירים לאבחון מדוייק וממוקד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...