Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש ברשותי כבר חמישה חודשים בערך רדיו דיסק של KENWOOD מדגם KRC 259R, לפני כחודש במהלך נסיעה.

השתגע הרדיו דיסק בלי סימנים מקדימים, השתתק ועל המסך הופיעה הודעה CALL, שלא נעלמת.

עשיתי RESET עם מחט, חוץ מלאפס את עצמו הוא לא עשה כלום, ההודעה עומדת בעינה. מה שכן גם שמכניסים CD לנגן , הוא עושה צליל כמו של תקתוקים לא ברורים ופולט את הדיסק.

הרדיו דיסק הוחלף במקום בו נקנה לחדש, ועכשיו שוב חזרה התופעה,

הודעה CALL על המסך, לא נעלמת RESET לא עוזר וגם שמכניסים CD לנגן, הוא שוב עושה את צלילי התקתוקים,

יש למישהו מושג מה הבעיה?

מסתבר שזו תקלה מוכרת , אך פתרון אין ממש.

ללכת להחליף שוב במסגרת אחריות , כמובן אפשרי , אבל אני רוצה להבין מה גורם לזה, ואולי גם לנסות למנוע בעתיד.

כמו כן בגוגל מסתבר שלא מעט סובלים , מצורף גם סרטון מיוטיוב של התופעה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אתה לדעתי טועה בשם הדגם ומדובר למעשה ב-KDC-U259R.

לא חקרתי את הנושא לעומק עדין, אבל סברה אחת מעלה התקנה לקויה (בדגש על החוט של ה-MUTE).

בנוסף, יש עדכון חומרה למכשיר: http://www.kenwood.com/cs/ce/receiver/firmware/2014/reg/eng.html

זה כמובן לא מבטיח את תיקון הבעיה, כמו גם האפשרות ליצירת אחרות. ובכל מקרה חשוב לעבור על ההוראות ולעקוב אחריהן במדויק.

פורסם
אתה לדעתי טועה בשם הדגם ומדובר למעשה ב-KDC-U259R.

לא חקרתי את הנושא לעומק עדין, אבל סברה אחת מעלה התקנה לקויה (בדגש על החוט של ה-MUTE).

בנוסף, יש עדכון חומרה למכשיר: http://www.kenwood.com/cs/ce/receiver/firmware/2014/reg/eng.html

זה כמובן לא מבטיח את תיקון הבעיה, כמו גם האפשרות ליצירת אחרות. ובכל מקרה חשוב לעבור על ההוראות ולעקוב אחריהן במדויק.

כנראה אכן טעות בדגם , מה שבטוח זה 259.

גם בפעם הקודמת שבדקנו את העניין , אני ובעל העסק ממנו נקנה, אין חוט של MUTE שעשוי לעשות את התקלה,

לגבי עדכון הגרסה, אנסה מחר, מקווה שזה יפתור את הבעיה,

פורסם

אני רק יודע להגיד שבחוברת ההוראות מופיע בפירוש חוט כזה.

לא נראה לי שמומלץ לנסות את העדכון בזמן שהבעיה מתקיימת והרדיו קופץ כל הזמן כמו שתיארת.

פורסם

חוברת ההפעלה מתייחסת לכבל כחול/לבן ככבל Remote, וכבל חום ככבל ה-Mute.

שמא השתמשתם בצמת חוטים שלא הגיעה עם הר"ד במקור - אולי יש היפוך צבעים כלשהו.

או שהכבל החום קיים, לא מחובר לדבר, אבל אולי לא מבודד כראוי ונוגע במשהו שיוצר את הבעיה.

פורסם

הסתכלתי בחוברת ההפעלה , אכן שמתי לב לחיבור החום, בפועל מה שהותקן ברכב זה המקורי , ואין בו חוט חום כלל, הקונקטור ריק לגמרי, הכחול לבן מחובר למגבר מן הסתם, ניתקתי גם אותו באותו מעמד בדיקה, ללא הצלחה כלל.

מסתבר שגם ברשת אין כל כך מענה לתופעה המוזרה, ארזתי את הרדיו דיסק, השבוע אשלח אותו במסגרת האחריות לבדיקה ותיקון, אנסה אפילו לקבל מותג אחר, הקנווד האלו עושים רושם שהאיכות "של פעם" עברה מהם.

פורסם

עיקר התשובות שמצאתי מתייחסות לענין החוט הסורר. כולל תשובות מקנווד עצמם.

לא ברורה הסיטואציה אצלך.

נו בסדר, לקנווד יש את זה ולפיוניר יש רעשי אלטרנטור. כל חברה ונק' התורפה שלה כנראה.

אבל גם זה נראה לי מוגבל יותר למוצרים בסיסיים (אם כי כמובן שאין לי סטטיסטיקה בנושא).

פורסם
עיקר התשובות שמצאתי מתייחסות לענין החוט הסורר. כולל תשובות מקנווד עצמם.

לא ברורה הסיטואציה אצלך.

נו בסדר, לקנווד יש את זה ולפיוניר יש רעשי אלטרנטור. כל חברה ונק' התורפה שלה כנראה.

אבל גם זה נראה לי מוגבל יותר למוצרים בסיסיים (אם כי כמובן שאין לי סטטיסטיקה בנושא).

התשובות של קנווד די לקוניות , זו האופציה הראשונה שבדקתי בתקלה הראשונית שהיתה לי , אך היות שלא היה כלל חיבור כזה, ירדתי מזה לגמרי ,

מה שכן גם התופעה של התקתוקים כאשר מכניסים דיסק, דבר שמופיע רק לאחר אותה שגיאת CALL,

לי זה נותן תחושה שמשהו משתבש בתוכנת הפעלה של הרדיו דיסק, מה שגורם לתופעות הלוואי , בכל אופן אם אגלה משהו נוסף , אתעד פה למען הבאים.

כמו כן שמתי לב שזה תועד בעבר בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?410226-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%9A-KENWOOD-4028-call-interrupt

פורסם

התקתוקים הם לדעתי בגלל הקפיצה הזו למצב שיחה נכנסת כשהמנגנון משחק בין מצב קריאה למנוחה. אבל איני באמת יודע.

מענין אם למעבדה מקומית לתיקונים כאלו יש הסבר לענין או שאולי ניתן לבחון בעזרתם את הלוח לראות אם יש משהו שבולט לעין כתקול.

• תוכן חדש...