Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

328i חדישה נגנבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מקבל עם הקודנית את הקוד מאסטר, במידה והלקוח מספק את כל הפרטים הנחוצים אין סיבה שלא יתנו לו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

וואו מפחיד... ולחשוב שרק לפני שבועיים פתחנו תבוקר אצלנו בשכונה עם שכן שניסו לגנוב לו את הCLS ולא הצליחו למזלו, החלון הקדמי היה מנופץ וחצי קונסולה קדמית הייתה בחוץ. מאז אני חונה את הCLA רק מול החלון של החדר שלי ודרוך לכל רעש חריג :| ופות''ש איך אתה משלם לאיתוראן 33 אני משלם 58 :o על מה ולמה?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יום אחד התקשרתי לגבי עוד במוו אחרת אצלנו אמרתי להם שאני לא מעוניין באיתוראן יותר ואז הם הוזילו לי את המחיר ל33₪ לכל המכוניות חוץ מהג'יפ ששם יותר יקר בכמה עשרות שקלים

פורסם

לסדרות החדשות של BMW (שלדה F) ישנו מכשיר פריצה שהגנבים משתמשים בו, המכשיר שוחרר על ידי חברה סינית לפני כמה שנים כשהדגמים האלו נהפכו יחסית פופולריים. המכשיר עלה בסביבות ה800 יורו בפעם האחרונה שראיתי את האתר שלו לפני כמה שנים (מתוך עניין טכנולוגי).

נכנסים לרכב (בכל דרך, במקרה הזה שבירת חלון), מתחברים לשקע OBD (או שקע RJ45 בחלק מהמקרים) ותוך דקה-שתיים המכשיר מכיל את הקוד שהמפתח הרגיל מכיל.

לאחר מכן לוחצים על כפתור הנעה במכשיר והרכב יכול להניע. זה כל כך קל.

פורסם

אני מכיר את הפרצה הזו בסדרת הx אך כבר הייתי בטוח שבימר סידרו את הפרצה הזו.

אם כך בכלל יש להם חיים קלים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לך תדע, יכול להיות שזה מה שקרה. אני לא חושב שהם באמת התחילו לשחק עם כבלים מתחת להגה כמו בסרטים...

פורסם

עצה שלי, לאנשים שרוצים להשאיר את האוטו בחזקתם, חייבים לעשות מנטרל נוסף שפרט להם ולמתקין אף אחד לא ידע. כמובן זה מבטיח דשבורד שבור ותלוש מהמקום.

פורסם

מי שמתקין את המערכות האלו יודע בדיוק איך לבטל\להעלים אותן במהירות.

אני מניח שהם עשו המון נסיונות\אימונים בכדי להגיע לרמה של לנסוע עם הרכב תוך 5-6 דקות.

פורסם

למי יש כוח לסנדל את הרכב ועוד בתוך חניון פרטי.

אבל במידה וכן היה סנדל לרכב, אני מאמין שהיו מגיעים מוכנים בפעם השנייה וחותכים אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...