Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הרכב - פונטו ELX 2001 אוטומטית, בסך הכל הכל ברכב עובד פיקס בלי עין הרע אבל יש רעידות מסוימות שמאוד מפריעות לי עוד מאז שקניתי את הרכב לפני בערך 8 חודשים.

אחרי ניקוי בית מצערת שכלל פירוק, והחלפת תושבת מנוע ימינית שהייתה גמורה וגרמה להמון רעידות בכל מצב, הרכב עכשיו מרגיש טוב חוץ מבשלושה מצבים -

לקראת עצירה מלאה קרוב למהירות אפס אם אני בולם טיפה חזק ולא חלק לגמרי נוצרות רעידות די חזקות ומעצבנות, שמתי לב שאם זאת גם עצירה יחסית חזקה אחרי מהירות גבוהה נשמע כאילו האוטו משתתק טיפה והסל"ד נופל מהמינימום התמידי שלו שהוא 800, ממש מעט ל750 ובמקרים קיצוניים איפשהו בין ה700 ל750 וחוזר ל800 מיד אחר כך. לעיתים רחוקות יחסית קורה גם שהסל"ד משחק בין ה780 ל800 בעמידה ולא נשאר יציב לגמרי לכמה שניות ואז מתייצב.

בתחילת נסיעה אותו דבר במהירות קרובה ל0 יש מעט רעידות שחולפות מהר, ובעמידה גם לפעמים יש רעידות טיפה מוגזמות (במקרה הזה בעיקר כשהרכב קר).

לא תמיד הרעידות האלה מופיעות, רוב הנסיעות הרכב פועל בצורה חלקה לגמרי לאורך כל הנסיעה אבל לא חסר גם פה ושם המקרים האלה של הרעידות.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מישהו?

ניסיתי לשים לב יותר למה שקורה ובעצירה מהירה הסל"ד לא נופל ל700 הוא פשוט יורד ל800 מהר, קופץ קצת ומתייצב.

ובפעמים שהסל"ד לא יציב בעמידה הוא על 800 עם קפיצות קטנות כאלה לכיוון ה850 ולא למטה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אצלי גם היה דבר דומה. האם כאשר אתה נותן גז בפניה, הרעידות פוסקות?

אם כן, אצלי זה נפתר ע"י החלפת שתי תושבות המנוע - אצלך כבר הוחלפה אחת.

אם לא, חכה לתשובות אחרות.

פורסם

לא ממש שמתי לב לזה כי במילא זה רק ממש בתחילת הנסיעה אם זה בכלל קורה.

נראה לי אני יעבור במוסך היום, מקווה שיפתרו את זה ושסוף סוף יהיה לי שקט. תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

גם היום בנסיעה לעבודה, למוסך ובחזרה לבית כמעט ולא היו שום בעיות. רק קצת רעידות לקראת עצירה.

הוצאתי מהמוסך מורשה היסטורית טיפולים, תושבת גיר הוחלפה ב09/2012 לפני שנתיים וחצי.

לגבי הרעידות שאלתי אותם ואמרו לי להכניס את הרכב לבדיקה שתעלה 250 שקל, מעדיף לחסוך את זה אם למישהו יש כיוון למה הבעיה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...