Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחפש לרכוש קורולה 2011 עם קמ סביב 105000.

התקציב שלי לא גדול לכן סביר להניח שאצטרך טרייד אין.

מה לדעתכם עדיף מבחינת אחריות, אלבר או אלדן?

פורסם (נערך)

לדעתי ומניסיוני - אלדן.

לא רק בגלל האחריות, גם בגלל הטיפול שהרכבים קיבלו בחברה בזמן שהיו בליסינג. גם תהליך הרכישה ( ממה שחברי הפורום מפרסמים ).

אם התקציב לא גדול, תמכור לבד. טרייד אין זה הפסד כספי של התקציב הלא גדול.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכל חברה יש רכבים טובים יותר וטובים פחות. הכל תלוי בבדיקה פרטנית שתעשה במכון נפרד + כל הבדיקות שמסביב. יש חברות עם מוניטין יותר טוב כמו אלדן ששם יש סבירות יותר גבוהה למצוא רכבים מטופלים כראוי, אך לימונים גדלים על כל העצים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ממליץ גם כן על אלדן מנסיון עם הקיה ריו שלי שקניתי מהם. שלי זה רכב חדש 0 ק''מ נקנה בינואר 2014 ואני ממש הייתי מרוצה מהם.

אבל כמו שאמרו בכל חברה רכב יד 2 יכול להיות רכב טוב ורכב על הפנים זה גם עניין של מזל לכן תמיד לבדוק במוסך חיצוני אמין !

בהצלחה :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תודה על ההמלצות.

יש לנו קורולה 2008 שמורה מאוד שהשוק שלה בזבל.

מאוד רוצים לשדרג.

אנו מעריכים שבעוד כשנתיים שנתיים וחצי נצטרך רכב עם 7 מקומות. אבל עכשיו לקנות כזה ניראה לנו יקר בגלל הוצאות הדלק ואחזקה. נוסעים בשנה כ15000.

מה לדעתכם צריך להיות התקציב שלנו לרכב שנת 2011 עם קמ שלא יותר מ110000?

פורסם

למיטב ידיעתי, לאלדן אין מוסכים משלה ועל כן היא מטפלת במורשה יבואן, ובשונה מהחברות האחרות. בכל מקרה לבצע בדיקה מקיפה ולקחת בחשבון שהאחריות שניתנת לרכב היא מוגבלת למספר מכלולים ובכל מקרה נדרשת השתתפות עצמית.

פורסם

תראה, ההורים שלי ניסו למכור קורולה 2008 רובוטית כאשר מבחינת הנתונים היא הייתה בובה, אבל לא היה קונים שרצו לתת מחיר סביב המחירון. כולם רצו את הרכב בפחות מ40K כאשר המחירון היה 50K. לבסוף, בטרייד אין אמא שלי קיבלה עליה 41K.

אם אתה עושה טרייד אין בחברה ממנה אתה רוצה לקנות את הרכב הבא אתה צריך לקחת בחשבון שלא יהיה לך מרחב תמרון מבחינת העסקה העתידית. כלומר, אם תרצה אבזור כזה או אחר, תצטרך להוסיף כסף. לעומת זאת, אם אתה מגיע עם כל הכסף מראש, תנאי הפתיחה של העסקה הם סימפוניה אחרת לגמרי.

מבחינת חברת ליסינג, אחרי כל מה שקראתי בשנה האחרונה כאן בפורום, אין צדיק בסדום. גם על אלדן לא צדיקה בסדום. אני הייתי ממליץ לך ללכת לשוק הפרטי ביד 2, לקחת רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מלאה, להעביר אותו בדיקה במכון/מוסך. לגבי טרייד אין- יש אינספור מגרשים שתוכל לבדוק כמה תקבל עבור הרכב ותצא עם הכסף משם ובאמצעותו תוכל לקנות את האוטו המיוחל.

בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

חד משמעית אלדן.אלבר גרועים ותחמנים

כאחד שהחזיק ליבינג בכל החברות הגדולות, אלדן מטפלת הכי טוב

פורסם

אני לא חושב שהסיפור של קורולה רובוטית ומה שאמא שלך קיבלה בטרייד אין דומה למה שפותח השרשור הולך לעשות - הוא לא רוכש רכב חדש מיבואן שיש לו מגרש טרייד אין, אלא רכב בן שלוש מחברת ליסינג שבמקרה של טרייד עובדת עם מגרש סוחרים חיצוני.

לכן המחיר שחברת ליסינג תציע עבור הרכב הישן של פותח הדיון יהיה אולי אפילו מעליב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא חושב שהסיפור של קורולה רובוטית ומה שאמא שלך קיבלה בטרייד אין דומה למה שפותח השרשור הולך לעשות - הוא לא רוכש רכב חדש מיבואן שיש לו מגרש טרייד אין, אלא רכב בן שלוש מחברת ליסינג שבמקרה של טרייד עובדת עם מגרש סוחרים חיצוני.

לכן המחיר שחברת ליסינג תציע עבור הרכב הישן של פותח הדיון יהיה אולי אפילו מעליב.

אני מסכים איתך לגבי הצעת טרייד אין מחברת ליסינג. לצערי אני חוויתי דבר דומה עם האסקנט שהייתה ברשותי, ההצעה של טרייד אין של כלמובייל הייתה 60% מתחת למחירון של הרכב, שמצבו היה מעולה מכל הבחינות בהתאם לגיל כמובן. בטרייד אין הלקוח לרוב יוצא בהפסד, אל אחת כמה שמורידים בטרייד אין לפחות 8% מהמחירון בגלל שזה גיר רובוטי. דרך אגב, גם חברות גדולות רכבים שאין להם צורך מעבירים לסוחרים חיצוניים שיפטרו מהרכב.

פורסם

השוק של הקורולה הרובוטית כבר ממש לא ״בזבל״ ובאופן מפתיע יש היום ביקוש לרכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פירסמתי אומנם רק יום, אבל טרם קיבלתי טלפון 1. כנראה בגלל שיש הרבה מכוניות כאלו בשוק.

הייתה לי פעם פונטו, שפירסמתי אותה הטלפון לא הפסיק לצלצל.

יכול להיות שנלך לטרייד אין וזהו :)

פורסם

תראה, אמליץ לך ללכת לטרייד אין ולקבל הצעת מחיר. כל הצעה שתוכל לסגור איתה עסקה בשוק הפרטי שהיא מעל מחיר הטרייד אין, ייתן לך בסופו של דבר רווח מכל הבחינות.

• תוכן חדש...