Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה כיף להגיד (סתם) את המלה "קשקוש", הא? יש לה אליטרציה נחמדה...

צמיג רדיאלי הוא בעל רשת פלדה ששומרת על הסוליה שטוחה יחסית כמעט בכל מצב. אז מה זה משנה שהחישוק נמצא קצת בזווית לכביש, אם הסוליה נשארת שטוחה?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

אני טועה בדיוק כמו שמיליקן את מיליקן או דייב טרנר טועים...

תנסה להשוות את ההשפעה של שינוי קל בזווית השפיעה (קמבר) לבין שינוי דומה בזווית ההתבדרות (Toe) ותיווכח בעצמך.

ולגבי חלופות: ראשית, ישנו סגנון הנהיגה. רוב הבעיות של נהגים עם אחיזה, התנהגות וחדות מקורם בניהוג לא יעיל. זה גם הסדר הנכון לשיפור: נהג, בטיחות, סביבת נהג, התנהגות, בלימה, אחיזה, מנוע.

אחר כך הייתי מנסה לשחק קצת עם לחצי אוויר, בין היתר מהסיבה שזה משהו שניתן "לכייל מחדש" ואף להחזיר למצב המקורי בקלות רבה יותר בתנאים ביתיים, וכן ההשפעה משמעותית למדי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

ציינתי שלשפיעה יש השפעה קטנה הן על האחיזה והן על ההיגוי, ואז הדגמתי בכך שהנקיפה הנוצרת מעשרים מעלות (!) של שפיעה שקולות לכוח הפניה שמתקבל ממעלה אחת-שתיים של זוית החלקה. זווית החלקה נוצרת על ידי זווית היגוי, ובפעם האחרונה שבדקתי זה Toe...

וזו אכן שטות, בצמיג דיאגונלי. בצמיג רדיאלי, הרשת שומרת על סוליה שטוחה ושטח המגע פחות רגיש לשינויים בשפיעה ואף בלחץ האוויר. ההבדל הוא שלחץ אוויר משפיע גם על קשיחות הדפנות.

פורסם

אם תחזור על זה שוב ושוב זה לא יהפך לנכון.

לזווית הקאמבר יש השפעה משמעותית על אחיזה. כן, בצמיגים רדיאליים.

אני סיימתי.

זכותך להמשיך, בתקווה ש-yud יפיק מכך תועלת.

פורסם

תודה לשניכם... עוד אתייעץ גם עם אחת הסדנאות אבל אני מנתח פה שהכיוון שלי הוא לאנטירול באר אחור עבה יותר

סביב ה25 מ"מ ללא אנטירול קדמי, בשאיפה לst או vwr ששמעתי עליהם דברים טובים וכמובן כיוון פרונט עם סט אפ

של לאון FR אולי אם אפשרי וקאמבר שלילי באזור ה2-.

פורסם
אני לא חושב שאתה יכול לבחור את עובי האנטירולבאר, זה מגיע בדר״כ עבה יותר וקשה יותר מהמקוריים.

רוב האנטירולבאר היום יש מצבי כיוון, אחרי חיפוש קצר לרכב שלך אפשר לראות שהם מגיעים עם 28ממ מקדימה ו25ממ מאחורה.

אם אתה מעוניין שאהיה לך פחות תת היגוי ויותר היגוי יתר אתה צריך לכוון את הקידמי למצב הכי רך.

הייתי ממליץ לך קודם להחליף לקויילאוברים ולעשות כיוון פרונט.

אם אתה מחפש פיתרון יותר זול זה אנטירולבאר אבל זה לא אתן לך שיפור משמעותי בהתנהגות הרכב כמו קוילאובירים.

זה הלינק

http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/anti-roll-bars/car/seat/leon-12-on-5f/2012/1-2-turbo-105

מומלץ להזמין מהאתר הזה ארצה? עושה רושם שמשתלם.. סט אנטירולים st ב-275 יורו יחד עם עלות השחרור במכס לא אמור לעבור את 1400 ש"ח.. השאלה אם זה באמת עובד ומכיר שמישהו הזמין משם בשלום?

תודה

פורסם
המחיר בפאונדים.

נכון... זה יוצא 1640 ש"ח לפני השחרור מהמכס.. מישהו התנסה בהזמנת מוצרים מהחברה? זה בטוח?

פורסם

אני מזמין קבוע מהם אבל אני גר באנגליה.

הם חברה מעולה ויש להם כמעט כל חלק שתצטרך, הייתי ממליץ לך להתקשר אליהם ביום שני או לשלוח מייל ואולי הם יוכלו לעזור

פורסם
אני מזמין קבוע מהם אבל אני גר באנגליה.

הם חברה מעולה ויש להם כמעט כל חלק שתצטרך, הייתי ממליץ לך להתקשר אליהם ביום שני או לשלוח מייל ואולי הם יוכלו לעזור

• תודה אחי, שלחתי לך הודעה פרטית, אשמח שתפדוק לי לגבי אנטירולים של st

• תוכן חדש...