Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לא מזמן החלפתי את החיישן חמצן האחורי באקורד 2002 מנוע 2000. קניתי מחו"ל חיישן אוניברסלי וחיברתי (4 חוטים).

ועכשיו נורת check engine עדיין נדלקת אבל לסירוגין. מה יכולה להיות הבעיה? חיישן החמצן הוזמן לפי המק"ט שקיבלתי פה מהחברה.

תודה.

פורסם

מה יכולה להיות הבעייה? שחסרים כאן המון פרטים וכל מה שיגידו לך זה בגדר ניחוש.

קודם כל צריך לחבר את הרכב למחשב, לראות מה מדליק הפעם את ה check engine.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום.

2. אם אני זוכר נכון פעם אחרונה שבדקתי, מקורי עולה סביב 1200 ש"ח ללא עבודה, לפני מע"מ.

המלצה אישית:

ברכב שלך חייב לשים חיישן חמצן מקורי \ תואם מקורי, אחרת לא תוכל לאפס את המנורה, חשוב מאוד ל-א לשים חיישן חמצן אונבסלי, אפילו תשים מקורי משומש, אבל לא אוניברסלי, שלא תגיד שלא אמרנו לך.

במידה ולא תשים חיישן מתאים, המנורה תחזור לדלוק אחרי 10 שניות בלבד\ אחרי נסיעה קצרה..

(מניסיון שלי עם הסוג חלק הזה, לא מאמין שתצליח למצוא אותו בחו"ל...

בהצלחה

פורסם
תודה רבה ברק. ננסה למצוא משומש. מישהו אולי מכיר פירוקיות באזור הדרום? באר שבע והסביבה.

החיישן חמצן שלך הוא עם בידוד בצבע תכלת כזה?

שקע אפור ?

פורסם
בדקת כמה עולה חדש ב eBay?

אני לא מצליח למצוא את הדגם המתאים לרכב שלי. ממה שאני רואה, בארצות הברית אין הונדות כאלה עם מנוע 2 ליטר אלא רק 2.3 או 3. ואני לא רוצה להזמין משהו סתם. את האוניברסלי שרכשתי, קניתי מאתר אחר לא איביי לפי מספר היצרן שנתנה לי החברה בארץ.

פורסם (נערך)

ברק, אם אני זוכר נכון זה בידוד שחור עם שקע אפור או שחור. בתוך הבידוד 4 חוטים.

ועוד משהו, היום דיברתי עם מישהו ממגרש פירוקים והוא אמר שלא יעזור כלום אלא רק מקורי מהחברה.

אם ככה, למה מוכרים אוניברסלי ורושמים שמתאים לרכב שלי (לצורך העניין)?

עריכה אחרונה על ידי buchman
הוספה
פורסם (נערך)
ברק, אם אני זוכר נכון זה בידוד שחור עם שקע אפור או שחור. בתוך הבידוד 4 חוטים.

ועוד משהו, היום דיברתי עם מישהו ממגרש פירוקים והוא אמר שלא יעזור כלום אלא רק מקורי מהחברה.

אם ככה, למה מוכרים אוניברסלי ורושמים שמתאים לרכב שלי (לצורך העניין)?

החוטים בצבע שחור שחור, ירוק לבן במקרה?

מה המספר תקלה שאתה מקבל?

למה מוכרים אוניברסלי ואומרים שמתאים לרכב שלך , למרות שלא מתאים? ישנם 2 תשובות.:

א. לא מכירים

ב. רוצים למכור...

מי שמכיר וניסה, יודע שלא מצליח.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

לגבי צבע החוטים אתה צודק. לגבי המספר תקלה, אני לא מחבר דרך המחשב אלא מקצר שני חוטים ואז מנורת check engine מהבהבת ואז אני בודק בגוגל מה זה אומר. המספר שהיא מהבהבת זה 65 וזה אומר חיישן חמצן אחורי, היות ואצלי יש אחד לפני הממיר ואחד אחרי.

פורסם

לפני שהחלפת, המנורה הייתה דולקת קבוע, ? ואחרי שהחלפת, באיזה תדירות היא נדלקה? במאמץ , בנסיעה ארוכה, קצרה, בבוקר, ?

פורסם

לפני שהחלפתי, המנורה דלקה קבוע. אחרי שהחלפתי, לא משנה מתי (בוקר, צהריים, ערב, חום, קור) בערך 5 שניות לאחר ההנעה המנורה נדלקת וכל זה לפי מצב הרוח שלה, פעם נדלקת ופעם לא. מה שכן, תמיד על ההתחלה.

את החיישן הישן בדקתי עם פלוק (אוהם מטר) וזה הראה קצר, כלומר משהו הלך בפנים.

לפי שהתקנתי את החדש, בדקתי וההתנגדת הייתה תקינה.

• תוכן חדש...