Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עצה קטנה אל תלחץ איתה בנקודות כי היא יכולה להשיל מהחומר שלה על הרכב ורק אלכוהול יוריד את זה. תלחץ באופן שווה על שטח גדול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, ראיתי ב REVIEW שהיא השאירה למישהו פס שחור על הצבע (ירד עם פלסטלינה). ראיתי טיפ נחמד, לעשות לה BREAK IN על החלונות קודם כל, לפני שעוברים על הצבע.

פורסם

יש מצב בהתחלה בכלל חשבתי שהיא הורידה לי שריטה עצבנית ובסוף זה ירד עם אלכוהול.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הננוסקין שהזמנתי עדיין מטייל ברחבי העולם בדרכו לארץ, ואתם עכשיו מביאים את הכפפה הזו :loco:

האישה כבר התחילה לצחוק עליי ולטעון שאני צריך חדר שלם רק בשביל כל המוצרים.

פורסם

הרגתם אותי , הפלסטלינה הסינית יושבת במדף מחכה לONR שיגיע , ובא לי להזמין את הננוסקין אבל היא לא תגיע עד פסח , ובפסח אני סוף סוף יוכל להשקיע על הפח של הצרפתייה המזדקנת.

פורסם

תתפנק בכיף על הסינית, היא תעשה עבודה בסדר גמור!

את הנאנוסקין תשתמש לאחר מכן בניקוי הבא. ככה תהיה לך סיבה לנקות שוב את הרכב.. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

אלי תודה על ההצעה , אבל רחוק לי.

ליאב לא לחוץ שטיפה,אבל בפסח סוף סוף מתפנה זמן, וגם במקום שאני גר בו אתה צריך לדאוג לצבע של הרכב,לשלשות של עטלפים על הרכב כל בוקר , אז אני מת למרוח את הפוסו ושייתן הגנה כי להוריד את זה כל פעם הורג אותי!

• תוכן חדש...