Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שטוען שלתקן שריטות זה משחק ילדים? (תורה מסיני) באמת שלא מבין במה כרוכה העבודה.

אני מתקן נזקי צבע יותר מ 25 שנים (רכבים פרטיים שלי) ועד היום זו אחת העבודות הקשות שאני מבצע. (יותר מטיפול דיטיילינג יסודי)

ועדיין אני לומד כל פעם מחדש לעשות את זה טוב יותר.

לא מאמין? שאל כל פחח/צבעי רכב מה הוא מעדיף -לצבוע חלק שלם? או לבצע עבודה "כירורגית" לתיקון שריטות? מאמין שתקבל שם את התשובה.

לא מעוניין להיכנס למחיר שדרשו ממך - וגם לא רואה שום בעיה בדרישה לשטוף את הרכב לפני כדאי לזרז את התהליך

כמו שאני כן מצחצח שיניים (באופן יסודי) לפני שאני הולך לרופא שיניים - ולא מעוניין לחשוב על אפשרות אחרת. (להגיע עם אוכל/ריח בשיניים/פה)

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוב נראה לי שלקחתם את הרופא שיניים קצת יותר מידי ברצינות

בלי קשר למחיר, לפני פוליש צריך לעשות הכנה יסודית כולל פלסטלינה- הכנה של שעתיים לפחות, שזה המון בשביל לעשות לבד לפני שנותנים את הרכב לטיפול דיטיילינג.

מבחינתי- שטיפה= צחצוח שיניים. פלסטלינה= טיפול שיננית.

מקווה שעכשו יותר מובן.

אא, ובגלל שזה עבודה קשה, לא בטוח מה תהיה התוצאה ועולה הרבה- לפי דעתי עדיף פשוט לצבוע

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

עוד 1000-2000 ש"ח, אתה מקבל רכב צבוע כמו חדש והרבה נחת.

אם הייתי במצב כמו שלך, לא היה לי שום ספק והולך לצבוע את הרכב.

אבל זה כבר השיקולים שלך, ולפי השיקולים בחרת בתיקונים נקודתיים עם פוליש וכול התהליך הנלווה לכך.

נותר לאחל, בהצלחה :) .

פורסם

אם אפשר לשקם את הצבע המקורי זה תמיד יהיה הפתרון המועדף.

שום חאפר בארץ לא יצבא רכב ב5000 ש"ח באיכות שהיצרן צובע אותו, האמת גם ב10000 לא תמצא מישהו כזה בארץ.

אבל המחיר באמת מוגזם, אל תשכח שאף אחד לא מונע ממך לבדוק הצעות מחיר במקומות נוספים.

פורסם

אז אחרי שיחה עם אלטר הבנתי כמה הסיפור מורכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

התהליך של העבודה התעקב עקב סידורים מכניים שאני חייב לסדר ברכב,

דברתי עם יעקב ואין לו שום בעיה ויותר מי זה מזמין את מי שירצה לבוא ויתעניין בתהליך העבודה על הרכב תמונות יהיו רק בתחילת העבודה בתהליך העבודה ובתוצאת סיום.

עריכה: יעקב לא שיכנע אותי לבוא ולעשות אצלו את העבודה, יעקב נתן לי הצעת מחיר ושקלתי אותה ולקחתי ברצינות והגעתי להחלטה שיעקב הוא זה שיגע לי ברכב

עריכה אחרונה על ידי יאיר_עזר
פורסם

"

הגעתי להחלטה שיעקב הוא זה שיגע לי ברכב".

משפט מאוד מצחיק כי אפילו לא ניסית לקבל הצעות במקומות אחרים.

וכבר איזה חוות דעת ציפית לקבל פה? בלי תמונות, בלי כלום.

אתה לא רציני.

פורסם
"

הגעתי להחלטה שיעקב הוא זה שיגע לי ברכב".

משפט מאוד מצחיק כי אפילו לא ניסית לקבל הצעות במקומות אחרים.

וכבר איזה חוות דעת ציפית לקבל פה? בלי תמונות, בלי כלום.

אתה לא רציני.

יעקב יותר קרוב אליי ויותר זמין לי מאשר מקומות רחוקים יותר ובגלל שאני יודע שליעקב יש ידיים טובות החלטה שלי היתה יותר לכיוון של יעקב אלטר

פורסם

שקלת לעשות את העבודה באופן עצמאי?

אפילו בשכירות אצל אלטר.

יחסוך לך המון כסף.

כאן? אני כבר מעביר את הגבול שבין לטפל ברכב בצורה טובה ולהגיע לתוצאה מרשימה לבין להשתגע לגמרי ולהכין את הרכב לרמת תצוגה/תערוכה.

החלופה הראשונה היא די והותר לדעתי, הרכב לא מוזיאון ואתה לא מציג בתערוכת ז'נבה.

בטח כשמדובר בדיילי דרייבר

אז, השקעת בחומרים הטובים ביותר, תמיד תהיה נפילה לאחר תקופה מסוימת (זוהמה על הפח, דנטים שאי אפשר להמנע מהם וכו) ואז מה?

כן צריך לדאוג לתחזוקה שוטפת בין הטיפולים הקוסמטיים התקופתיים, אבל אין מה להשתגע.

שלא תבין לא נכון, אין כמו לראות עבודה ברמה גבוהה, ואני בהחלט גם יודע להעריך כזאת כשצריך, איך אומרים? אוברקיל?

רוב רובם של האנשים מגיעים לתוצאות מרשימות גם ללא עזרתם של סדנאות המתמקצעות בתחום.

אני לא נכנס לשיקולי עלות תועלת, אלא רק מנסה לפתוח קו מחשבה נוסף.

אני לא יוצא כנגד אותם בעלי מקצוע שזו פרנסתם ולא כמו רובנו אשר עוסקים בתחום כתחביב.

לדוגמה? סוויסווקס.

זולים? לא.

אבל נהנתי לראות את רמת ההשקעה והירידה לפרטים.

ללא שום קשר, אני בטוח שמי מחברי הפורום יוכל לתת לך יד אם תחליט לעשות זאת בעצמך או בהסתייעות של מאן דהוא.

גם תוכל לבחור באילו מוצרים להשתמש, לבעל עסק יש אינטרס להשתמש בחומרים שמשתלם לו לעבוד איתם, וגם אם מדובר במוצר יקר אזי שהוא מגולם במחיר העבודה. ולחילופין, לבחור בחומרים שאולי לא יהיו מהשורה הראשונה, ולא תשתמש בווקסים במאות שקלים ועדיין תקבל תמורה טובה לכספך, ותוצאה שכן תענה על הציפיות שלך.

מה שלא יהיה, הדיון פחות מעניין אותי, אשמח לראות תוצאות של לפני ואחרי.

M-TECH E46

פורסם
יש לא מעט דיטיילרים בפורום שלנו עם יכולות מעולות ונסיון לא קטן.

זה הזמן שלכם להציע את עצמכם.

מחכה להצעות בפרטי רק לטיפול חיצוני של לקסוס IS250 צבע לבן, פלסטלינה, פוליש, ווקס ומה שתרצו, תודה :-D

פורסם

גם אני כמו הבחור מעליי

ישמח לקבל הצעת מחיר למאזדה 3 2010 צבע אפור עכבר

צבע במצב מצוין....פלסטלינה, פוליש ועוד.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...