Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאשבורד ברכבים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהעבר הרחוק של לנצ'יה מלא בעיצובים וטכנולוגיות פורצות דרך ועתירות דמיון. היום אגב הדלתא דגם הדגל של החברה מתהדר בדשבורד שנלקח כמו שהוא, בשינויי צבעים וסמלים, מפיאט בראבו.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פיאט פנדה דור ראשון. יוצרה נדמה לי מ 1981 אני לא זוכר עד מתי. הייתה לי כזו מודל 83 במשך 5 שנים ועברה לאחי לעוד 5 שנים.

שימו לב לשימוש הנדיב בבד, ולמאפרה הניידת!

בשעתו פירקתי הכל ושמתי במכונת כביסה. הבד היה מולבש על צינורות פלסטיק פריקים.

internoPanda30-1983.jpg

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

הפנדה היתה גאונית בפשטות שלה, גם לי היתה אחת שנת 82 וגם אצלי היא עברה לאחי, סה"כ 9 שנים במשפחה. היום אנשים לא רוכשים רכבים ספרטנים הפכנו למפונקים. אגב הבד מקדימה היה בדגם המפואר, אצלי בפשוט היה פח צבוע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הדשבורד וחלקי פלסטיק בפיאט אונו שהיתה לי, צולם בנקודה שהיא היתה 13 שנים על הכביש. החזקתי בה עוד שנתיים אח"כ עד סוף 2008.

היום סביר להניח שהיא כבר נגרטה ע"י אחד הבעלים שהיו אח"כ.

זכור לי שממש אהבת ושמרת עליה, זכורה לי במיוחד מכת פח שתקנת במוסך של משפחה שלך. אךךך ימי פיאט קלאב

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...