Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסמרטפון לא נטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המכשיר המדובר =xiaomi mi2S .

לפני כחודשיים החלפתי סוללה .

הטלפון היה לא בשימוש ,שחכתי לחבות אותו ונגמרה הסוללה.

כשאני מנסה להטעין, דולקת נורת החיווי (במצב תקין היא מהבהבת).

ניסיתי להטעין עם מטען אחר-חברתי את הקטבים לקטבי הסוללה ,שחור-מינוס, אפור-פלוס

המתנתי 40 דקות ,ללא הצלחה.

מה עוד מומלץ לנסות ?

פורסם

אוי ואבוי - עם נסיונות כאלה אתה תגרום לפיצוץ של הסוללה !

סוללות ליטיום טוענים במטען מיוחד להם, זה לא סתם מטען רגיל.

פורסם

לא חייב לקשקש שטויות.

נפוץ במכשירים הסיניים, כשהסוללה גמורה מתה המכשיר לא מצליח "להניע" ולטעון אותה.

מה שעשית היה נכון לעשות, רק קצת יותר מבוקר, עם מד מתח מחובר וטעינה חיצונית (אני משתמש בסוללות לעבודה כזו, שתי 18650 שטעונות ל-4V), לא צריך לטעון את הסוללה עד הסוף, מספיק שתגיע ל 3.7-3.8 וולט, אם זה מה שמפריע למכשיר הוא יניע לאחר מכאן כמו גדול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נפוץ במכשירים הסיניים, כשהסוללה גמורה מתה המכשיר לא מצליח "להניע" ולטעון אותה.

מה שעשית היה נכון לעשות, רק קצת יותר מבוקר, עם מד מתח מחובר וטעינה חיצונית (אני משתמש בסוללות לעבודה כזו, שתי 18650 שטעונות ל-4V), לא צריך לטעון את הסוללה עד הסוף, מספיק שתגיע ל 3.7-3.8 וולט, אם זה מה שמפריע למכשיר הוא יניע לאחר מכאן כמו גדול.

אתה יכול לזלזל, אבל אל תיתן עצות מסוכנות לאחרים, סוללות ליטיום יכולות להיות מאד לא יציבות ומסוכנות מאד במספר מצבים. אחד מהמצבים האלה הוא טעינת יתר, ומצב אחר הוא טעינה שלהן אחרי שהמתח נופל מתחת לרמה מסויימת.

אין כאן שום קשר להתנעה - זה לא מנוע, כשמתח הסוללה נופל מתחת לרמה מסויימת, בקר ההטענה של הסוללה לא יאפשר טעינה שלה בדיוק מהסיבה שציינתי למעלה - למנוע אפשרות של פיצוץ או שריפה של הסוללה.

http://batteryuniversity.com/learn/article/charging_lithium_ion_batteries

http://batteryuniversity.com/learn/article/low_voltage_cut_off

פורסם

כמו שאמר מרטינז,

בסוללות ליתיום איכותיות יש מעגל הגנה שמונע הטענה אם מתח הסוללה יורד מתחת לסף מסוים כי הטענה במצב כזה תגמר בכי רע.

קרה לי כבר שסוללות ליתיום שנפרקו ולא הוטענו בזמן מתו, אין מה לעשות עם זה, לזרוק לפח מתאים ולקנות חדש.

פורסם (נערך)

ברור שזו לא הדרך האידאלית, אבל זה אפשרי. הכי קל לשלוח את הבחור לקנות סוללה חדשה וזהו, זה לא הפתרון שהוא חיפש. יאללה אם כבר יקנה מכשיר חדש וזהו, זה גם יפתור את הבעיה לא?

אני מניח שאדם שעושה את הפתרון שהצעתי יודע מה הוא עושה ונוקט במשנה זהירות, אני לא מצפה שישב ליד הסוללה ויחכה לפיצוץ, זה מפלט אחרון לפני הפתרון הקל. ד״א בגלל זה אני משתמש בסוללה חיצונית ולא ספק. אם לא יהרוג את עצמו אז במקרה הכי גרוע הוא נותר באותו מצב, סוללה מתה וצריך סוללה חדשה. גם לא צריך להגזים זו סוללה לא חומר נפץ, אם יודעים מה עושים לא יהיה שום פיצוץ , הסוללה לא תהיה אופטימלית אבל תחזור לחיים., ותהיה שמישה לפחות עד קניית סוללה אחרת.

מנסיוני על עשרות סוללות:

כמעט 100% הצלחה (רק סוללה אחת נותרה מתה).

0 סוללות התפוצצו.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז אתה יודע מה אתה עושה, או חושב כך לכל הפחות, כל הכבוד לך, באמת.

אני לא רואה סיבה להתחיל להתעסק עם תאים סיניים שעולים 10$ בקושי מעבר להנחיות הבטיחות המינימליות.

פורסם

בדקתי מתח והוא ירד מתחת ל 3.7V

החלטתי לא להתעסק יותר מדי וזרקתי לפח.

פעם הבאה צריך לקנות סוללה איכותית יותר .

מוזר שהסוללה הנוכחית התפרקה ו"מתה" , קרה לי פעם או פעמיים שאת הסוללה המקורית לא הטענתי בזמן וכעבור כ-10 שעות לאחר פירוק מלא, הסוללה נטענה ללא קשים או הפתעות למינהם .

פורסם

פעם הבאה לזרוק למחזור!!!! סוללות חובה למחזר.

• תוכן חדש...