Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת על שירות מעבר לים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אוסיף מילה טובה על LOGITECH

הכל התחיל עם עכבר גיימינג G5 שנרכש בזמנו ב275 ש"ח, כשהעכבר היה נחשב לאחד מהHIGH END מה שנקרא, לעכבר 3 אחריות בתאכלס, אבל אחרי כ-4 שנים הוא התפגר, פשוט הפסיק לעבוד לפעמים לכמה שניות וחזר, שלחתי הודעה ללוג'יטק, אמרו לי לצלם להם קבלה, למזלי היה לי, אמרו לי שאומנם עברו מעל 3 שנים, אבל ישלחו לי עכבר חדש, בגלל שהדגם G5 כבר לא היה מיוצר, קיבלתי עכבר G700 שהוא עכבר יותר טוב, יותר מתקדם ויותר יקר, עם משלוח UPS עד הבית - לא הייתי מצליח לחלום על שירות כזה גם אם הייתי בLUCID DREAM

בגלל האיכות הטובה והשירות המושלם, כשרכשתי רמקולים ידעתי כבר מאיזה חברה ארכוש ואז נרכש סט 5.1 של לוג'יטק X-530, בזמנו עלה כ-350 ש"ח - לאחר כשנה התחילו רעשים מוזרים מהרמקולים, מייל קצר בצירוף קבלה ושליח UPS באותו שבוע מהולנד אצלי בחניה עם סט חדש של X-530.

אחרי זה רכשתי כבר אוזניות גיימינג והפעם G930 מאיביי במחיר של כ-600 ש"ח, לאחר שנה וחצי כנראה ששקע הUSB באוזניות מסר את נשמתו לבורא - אוזניות חדשות נשלחו אלי, אך הפעם רק לאחר שקודם כל שלחתי אליהם את הG930 שלי לאבחון התקלה, כמובן שקיבלתי שליח UPS שהגיע אלי הביתה, אסף את האוזניות התקולות, וכעבור כשבוע כבר קיבלתי זוג חדש.

מצד אחד - המוצרים התקלקלו, מצד שני - השירות היה מושלם ומעל המצופה.

הG700 משרת אותי עד היום, הX-530 יושבים אצלי במחסן במצב תקין והG930 לצערי עם שוב אותה תקלה - כנראה מוצר בעייתי בכללי, רק שהפעם לא הרגשתי צורך לממש אחריות כי אני בקושי משתמש בהם.

איך הצלחת לגרום לכל כך הרבה תקלות במוצרי לוג'יטק? המוצרים שלהם אמינים יותר מכל דבר אחר שאני מכיר.

יש לי כמה וכמה מוצרים שלהם (הכי ותיקה מקלדת G15 בת 7 לערך) ואף פעם לא הייתה לי תקלה משביתה, מקסימום פגם אסתטי כזה או אחר.

פורסם

גם לי יש ניסיון מעולה עם השירות העולמי שלהם. קניתי עכבר G5 ב2007, אחרי שנתיים בערך היה לי את הבעיה המוכרת עם הכבל USB, העכבר היה מתנתק ומתחבר באופן אקראי.

אחרי התכתבות קצרה של כמה ימים וצירוף חשבונית שלחו לי G500 (המחליף של G5) חדש עם UPS עד הבית :lol:

פורסם

אם נחזור לעניין השירות, ואחורה בזמן (לסביבות 2000), אז מכיר סיפור (שכבר פרסמתי) על בריטי שהיתה לו ארגונית אלקטרונית ישנה של Psion (לילדי הפורום, תגגלו. זה מכשיר שלם, שמתפקד כמו אפליקציה וחצי, ובלי קישוריות). האירגונית חדלה לתפקד הרבה אחרי תום האחריות, והוא החליט לפרק אותה עם חברים, בערב אחד של שכרות.

אחר כך הם ארזו את החלקים בשקית ושלחו אותם ל-Psion עם מכתב תלונה, שהם ניסו לתפעל תקלת באג 2000 במכשיר ללא הצלחה.

אני לא יודע אם כציון לשבח על ההומור, אבל שלחו להם מכשיר חדש באריזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איך הצלחת לגרום לכל כך הרבה תקלות במוצרי לוג'יטק? המוצרים שלהם אמינים יותר מכל דבר אחר שאני מכיר.

יש לי כמה וכמה מוצרים שלהם (הכי ותיקה מקלדת G15 בת 7 לערך) ואף פעם לא הייתה לי תקלה משביתה, מקסימום פגם אסתטי כזה או אחר.

לא יודע כמה אתה משתמש בG15 שלך, ובכל מקרה למקלדת לא אמור לקרות משהו, אבל למוצרי גיימינג ובמיוחד לעכברים יש בד"כ שימוש אינטנסיבי, למשל העכבר G5 עם חיישן הלייזר לו יש תוכלת חיים מוגדרת מראש (כמה עשרות אלפי או מאות אלפי שעות) ולכן הפסיק לתפקד.

הרמקולים לא הפסיקו לעבוד, פשוט היה רעש סטטי מוזר לפעמים, והם פשוט החליפו לי בלי שבקשתי.

הG930 מוצר בעייתי, אחרי 2 זוגות עם אותה תקלה כנראה שהוא פשוט לא עומד בסטנדרתים של לוג'יטק.

פורסם

מתן - עשרות אלפי שעות הן מספר שנות שימוש. בשנה יש 8760 שעות (במעוברת 8784), ואני לא מאמין שאתה משתמש במחשב בצורה כה אינטנסיבית כל השנה ואפילו לא 10%, כך שאורך החיים שאתה מצהיר עליו אמור להיות 3-0 שנים בשמוש לא קל. ד"א - זה פחות או יותר הזמן שאני מוציא מעכברים בסיסיים טובים (בד"כ של $M אבל לבנים שלי יש גם של לוג'יטק ושל רייזר). מקלדת יכולה לחיות גם יותר מזה.

לבי שמתגעגע לערברים הכדוריים - צטערת, אבל אלה סבלו מאד מחוסר דיוק וכן היו צוברים הרבה לכלוך שהצריך ניקוי מפעם לפעם. מעדיף את האופטיים ומעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...