Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת עזרא ובניו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לו 3 סניפים לפי ידעתי.

אחד באזור השני בראשון לציון א.ת חדש והשלישי חדש יחסית בא.ת בת-ים.

אוכל טעים וזול לא יצא לי לאכול שם לפחות 5 שנים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

סניף אזור ורוב האנשים יגידו שזו חתוליה :/

נראה לי שלא אכלתי שם מעל 10 שנים, אני עוד זוכר ששיפוד עלה 5 ש"ח וכבד אווז עלה 17 ש"ח (!).

פורסם

במקרה אכלתי שם לפני כמה חודשים,

שיפוד פרגית 10 שקל.

היה טעים וללא תופעות לוואי (ואני אחד שישר מגיב).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לעזרא ובניו יש רק סניף אחד - באזור. כל השאר חיקויים.

המקום הולך על הגבול הדק שבין בית תמחוי לחדר אוכל צבאי. צריך להתרגל לקונספט, להתעלם מהעיצוב המזעזע ולהתרכז בעיקר - אוכל טעים, טרי ובזול. ממש בזול. פשוט אל תסתכלו על תקרת האסבט, סימני השמן השחור על הקירות והארובה שנראית כמו משרפה של מחנה ההשמדה טרבלינקה.

שיפוד עולה 10 ש"ח, למעט שיפוד אנטריקוט שעולה 20 ושיפוד כבד אווד שעולה 30 ש"ח.

צלחת חומוס 5 ש"ח. שתייה 5 ש"ח. צ'יפס גדול 10 ש"ח, קטן 5 ש"ח. פיתה 1 ש"ח, לאפה 2 ש"ח.

הקאטצ' - אין מלצרים, אין שירות. אתה קונה את הבשר בעמדה אחת, לוקח אותו לגריל-מן שבצד השני בעצמך ומחכה שיהיה מוכן. בינתיים יש לך 10 עד 12 דקות לקנות לבד חומוס, שתייה ופיתוח מהדוכן הראשון. אחר כך לוקחים לבד מפת נייר ומסדרים לבד את השולחן. הסלט בחינם, יש הר סלט (בעיקר כרוב) שצריך לקחת לבד בצלחות. אפילו התבלון של הסלט עצמי, יש שמן ולימון על השולחנות.

אני אוכל שם כבר שנה וחצי בערך פעם בשבוע ומעולם לא היו בעיות. אבל בלי להישמע גזעני ועל סמך מדגם לא מייצג של החברה' שלי - זה לא מקום לנשים אשכנזיות.

ezra.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אוכל שם כבר שנים לפחות פעם בשבוע משהו כמו 8 שיפודים לארוחה.

מעולם לא נתקלתי בתופעות מוזרות, למעשה, הפרגית שלהם יותר טובה מרוב המסעדות

לבבות טובות, כבד עוף וכבד אווז מעולים.

לא מבין מה יש להתלונן על מקום שהולכים לשם רק כדי לרפד את הקיבה, בלי הא ודא.

לשבת שם לארוחה משפחתית? NO

אבל מדי פעם לקפוץ ולקחת עשרות שיפודים [לא מוכנים] לאירוע על האש בין חברים, מעולה! [יש פיקדון על השיפודי ברזל]

כמקום לאכול וללכת - ממליץ

כמקום לשבת כדי לשבת? נופ

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואי כמה זכרונות נעורים קשורים למקום. כששיפוד עלה 2 שקלים והיה מותר להביא שתיה חריפה מהבית. אחחחח. תחילת שנות ה90 העליזות. הזדמן לי לפני כעשור להיות שם שוב וכנראה שעדיף היה להשאיר את הזכרון היפה מאשר להרוס אותו עם מראה עלוב של חתוליה מג'ייפית.

פורסם

היתרונות -האוכל טוב וזול,סך הכל הם מתפקדים כמסעדת פועלים של כל אזור התעשיה והסביבה.

החסרונות-התברואה על הפנים,זכור לי שאת הצ'יפס הגישו לי עם הידיים ,ושבערב אחד בקיץ שאכלתי שם חטפתי כמות עקיצות יתושים לא נורמלית.

ממש לא מקום בילוי אלא נטו להשביע את הרעב לפי דעתי.

Miata ND2

פורסם

פשוט אל תסתכלו על תקרת האסבט, סימני השמן השחור על הקירות

אין "אל תסתכל", מקום שהוא מזוהם מבחוץ, מזוהם עשרות מונים באזורים שאתה לא נגיש אליהם, כמו למשל המטבח.

והארובה שנראית כמו משרפה של מחנה ההשמדה טרבלינקה.

זהוא, הרסת לי.

לעולם לא אוכל לחזור לשם לעולם (לא שתיכננתי, המקום דוחה בעיניי).

אני אוכל שם כבר שנה וחצי בערך פעם בשבוע ומעולם לא היו בעיות. אבל בלי להישמע גזעני ועל סמך מדגם לא מייצג של החברה' שלי - זה לא מקום לנשים אשכנזיות.

אין שום קשר לאשכנזיות, למה, אילנית לוי תהיה מבסוטה שם?

אם הבחורה "עממית" היא תאכל שם ואם היא קצת יותר מעממית, היא תחייך בנימוס, תגיד שבדיוק אכלה בבית ולא תעיז לחזור לשם לעולם בין אם היא אברגיל או טרכטנברג.

אבל אם כבר החלטת להכניס עדתיות ואם כבר יש פה אנשים שלא מכירים במה מדובר אז בא נגיד שקהל היעד שמאכלס את המקום הם חברה שלרוב באים לשיפודי עזרא כי בדיוק היום אין "קריוקי שירי אבי ביטר בקולי קולות וכל השכנים על ה ז', נראה מי יעיז לדבר מילה, אני דוקר את אמ-אמ-אמאשלו!!!" ובקהל כזה, בין אם אתה גבר-גבר מזרחי או גברת אשכנזיה, לא תרגיש בנח.

בקיצור, חתוליה מזוהמת ומגעילה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדכון מעכשיו :) ! בדיוק סיימתי לאכול שם אז הנה ההתרשמות שלי. סה"כ מחירים נוחים הזמנתי שני שיפודים פרגית ואחד כבד. לקחתי לאפה עם חומוס עמבה וסחוג . לשתות ספרייט בפחית . הם לקחו על כל שיפוד 10 שקל ועל השתייה 5 ועל חומוס גם 5 אז יצא לי סה"כ 30 שקל שזה לא רע. המקום עצמו כמו שתיארתם מסריח מעשן ובאמת היה מלאא עשן. דווקא ראיתי אוכלוסיה מגוונת שבאה לאכול , אשכנזים, מזרחים , אפילו תיירים סינים והיו גם מלא רוסים חח קיצר עמחה הכל מהכל ואת זה אני אוהב :). לסיכום יצאתי שבע ומרוצה והכבד והפרגית היו ממש טעימים ! מה שהצחיק אותי שאתה בא לשם אז בעמדה ראשונה אתה בוחר סוג בשר . שלב הבא אתה הולך לאיש המנגל מביא לו. שלב שלישי ואחרון הולך בוחר או לאפה או פיתה חומוס שתיה וחמוצים. והולך תופס מקום ושם נייר על השולחן שמוכן מראש .. קיצר מי שרוצה לאכול בשר טוב ובזול זה המקום מה שכן אתה יוצא משם מסריח ומג'ייף מהסירחון של העשן ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...