Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפגיעה קרתה בניצב לרכבי, בצד הנהג, במהירות של כ 20 קמש. נקודת הפגיעה היא בכנף ובגלגל.

אני מניח שחלק מהמתלה או כולו ניזוק.

יש טעם לגרור למוסך בשביל לתקן? או שזו פגיעה בשילדה?

ולאן לגרור? מוסך לכיוון פרונט או מכונאות כללית?

פורסם

להזמין אלטע זאכן של מכוניות שייקח אותו תמורת 500 ש"ח. כרגע הוא חונה בצד.

אין לי בעיה להשקיע עד 3K בתיקון. אני אוהב את הרכב והוא משרת אותי נהדר.

פורסם

עלות חלקים מפירוק של מתלה צד שמאל תגיע לאיזה אלפייה בקירוב (בולם, נאבה ף זרוע הגה ומשולש), כדי לעשות מקצועי אז את הבולם תאלץ להחליף גם בצד שני.

פחחות וצבע עוד אלפייה עד שתיים אצל מישהו זול וזה לפני כוון פרונט.

אם תראה תמונה אולי יהיה יותר קל לתת הערכת קצת יותר מדוייקת אבל עדיין בלי בדיקה פיזית יהיה קשה לדייק.

פורסם

מחר אגרור את הרכב למוסך שמוליק בחיפה.

מבחינה חיצונית פחות חשוב לי, העיקר שמכנית ובטיחותית הרכב יהיה תקין.

אדווח מחר עם תמונות.

פורסם

לא בטוח שהנזק כל כך גדול כמו שנראה לך. הייתה לי תאונה דומה לפני שנים עם סוויפט מודל 90, הוחלף הג'אנט ומשולש מפירוק בעלות כוללת של 300 ש"ח.

פורסם

טוב, לא טוטל לוס אבל גם לא 300 ש"ח.

1200 ש"ח למתלה שלם מפירוק + כיוון פרונט.

המוסכניק מדד אלכסונית עם מטר ואמר שאין פגיעה בשילדה. בינתיים אני מרוצה, נראה איך ייצא התיקון.

פורסם
טוב, לא טוטל לוס אבל גם לא 300 ש"ח.

1200 ש"ח למתלה שלם מפירוק + כיוון פרונט.

המוסכניק מדד אלכסונית עם מטר ואמר שאין פגיעה בשילדה. בינתיים אני מרוצה, נראה איך ייצא התיקון.

אחלה! לא הייתי רחוק כלל בהערכה שלי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שאלה - מסתבר שהמיסב הקדמי באותו צד שהוחלף המתלה היה גמור.

כשהגעתי למוסך שוב והתלוננתי על רעש של מטוס מהמתלה ושכנראה זה מיסב - חייבו אותי בעוד 300 שח. כלומר לא קיבלתי אחריות על החלק בכלל, למרות שנאמר לי מלכתחילה שיש אחריות לשלושה חודשים.

האם זה הוגן/צודק? חהבנתי המיסב הגמור הגיע ביחד עם המתלה מפירוק.

אני שואל בכדי לדעת האם לחזור למוסך הזה. את החלפת המיסב כבר ביצעתי שם כיוון שלטעמי המחיר כשלעצמו עבור העבודה סביר.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

כמה זמן עבר מאז שהתקינו את המייסב החדש?

אני גם נתקלתי במייסבים חדשים שפשוט עוד פעם התחילו להרעיש אחרי זמן מאוד קצר, והוחלף באחריות המוסך כמובן והחלק הוחזר לחנות חלקי חילוף

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הנאבה הייתה חלק מהמתלה מהפירוק.

המכונאי לקח מתלה בשלמותו מפירוק - כלומר גם נאבה. לא חדש - מפירוק.

• תוכן חדש...