Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעקבות הרס הראש הקודם ברכב של אבא (לו היו 3 יציאות RCA), וקבלה במתנה של ראש פשוט יותר (עם יציאת RCA אחת), אשמח לעזרה קטנה עם החיווט והכיוונון.

מצורפת תמונה:

AMP-RCA.jpg

כרגע ה-RCA מחובר לכניסות CH2 ו-CH3 ושומעים רק צד אחד (שמאלי קדמי ואחורי), ואת הסאב.

כשחיברתי את הכבל לכניסות CH1+CH2 (ביחד עם הסטת מתג ה-INPUT SELECTOR למצב המתאים) - שמעו רק רמקול אחד (בנוסף לסאב).

בקיצור - האם שני מפצלי RCA כאלה הם כל מה שאני צריך?

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1126-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%96-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RCA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94-%D7%9C-2RCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8

בנוסף, אם כבר אני בתוך הבגאז' :) - יש סיבה לשנות את הקרוס/GAIN של משהו?

תודה לעוזרים!

פורסם

כשאתה אומר שהסטת את המתג למצב המתאים, לאיזה מהם הכוונה? 1+2 בלבד?

מתוך הנחה שבסוף כל הערוצים יופעלו ע"י חיבור זוג RCA בודד, אז כן, הקרוסים יצטרכו להיות מכוונים (נראה שלערוצים הרגילים הוא על OFF) מאחר ותצטרך להעביר סיגנל מלא מה-HU ולכן החיתוך יבוצע מהמגבר.

וכן, לדעתי יש צורך לכוון מחדש גם את הגיין, מאחר ואינך יודע (או שאולי כן) אם מתח המוצא של ה-HU זהה לקודם, וגם איני בטוח כיצד פיצול (אם יש בו צורך) ישפיע עליו. להזיק זה בטוח לא יזיק.

פורסם

תודה על המענה המהיר.

אז רק כדי להיות בטוח - שני מפצלי RCA אמורים לגרום לשני הרמקולים הנותרים (ימני קדמי ואחורי) לעבוד?

תודה...

פורסם

מהתיאור שלך מובן ש-

CH1 - מחובר לימין קדמי.

CH2 - מחובר לשמאל קדמי.

CH3 - מחובר לשמאל אחורי.

CH4 - מחובר לימין אחורי.

האם אני צודק?

על איזה מצב בדיוק היה ה-INPUT SELECTOR בכל אחד מהנסיונות שלך?

השאלה היא אם הוא על 1+2, האם הוא מפצל בתוכו את הסיגנל עבור כל היציאות, או שרק אלו שנבחרו מוגברות?

פורסם

- כשחיברתי רק את 1+2 - ה-INPUT SELECTOR היה גם הוא במצב הזה (צמוד לשמאל) - ושמעו רק רמקול אחד מתוך הרביעייה.

- התמונה המצורפת היא של המצב הנוכחי - הפלאג האדום מהראש מחובר ל-CH2, הלבן מחובר ל-CH3 וה-INPUT SELECTOR על המצב האמצעי (CH1-4). זה היה הצירוף היחיד שהפעיל יותר מרמקול אחד (כרגע פועלים רק הרמקולים השמאלי הקדמי והשמאלי האחורי, בנוסף לסאב).

אז המפצלים אמורים לסדר את זה, או שזה לא העניין בכלל?

שוב תודה...

פורסם

מוזר לי שרק רמקול אחד עבד בתצורה הראשונה שציינת. בדוק שהחיווט לרמקולים תקין ומחובר נכון. מעבר לזה תיתכן תקלה אחרת.

על פניו נשמע שאכן מפצלים יעזרו (אם כי איני בטוח לגבי פיצול לכניסה של הסאב).

רק למען הסדר הטוב, תהפוך את חיבורי הרמקולים של ערוצים 3 ו-4 (או 1 ו-2).

ככה 2 ו-4 יהיו צד אחד ו-1 ו-3 הצד השני. יותר הגיוני (לפחות לי) ויותר נוח לחבר את המפצלים.

• תוכן חדש...