Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור ירושלמי יוצא לי להתקל בדי הרבה כלי רכב של האומות המאוחדות (=או"מ = UN).

יש לא מעט רכבי או"ם מסוגי כבישטח, חדשים ברובם , ומדגמים לא זולים (טויוטות לנדקרוזר , ניסן פטרול ועוד). מן הסתם לא חסר תקציב לרכישתם.

על רקע זה מפתיע שניתן לראות מספר לא קטן של רכבי או"מ בני עשור מסוג פיאט פונטו דור MK2 (הקודם לגרנדה פונטו).

היות והרכבים נוסעים בכבישי ארצינו מדהים לראות עד כמה הם שמורים (חיצונית לפחות) לעומת דגמים ישראליים מקבילים שחבוטים הרבה יותר.

די הגיוני שרכבי עבודה אלו נוסעים לא מעט ודי מדהים שעדיין מחזיקים בהם לאחר עשור של פעילות כ"רכבי חברה". מו הסתם הדבר מעיד על עמידות הדגם ושרידותו ועלות תחזוקו.

IMG_20150125_121029.jpgIMG_20150125_121036.jpgIMG_20150125_121050.jpgIMG_20150125_121055.jpgIMG_20150125_121127.jpg

פורסם

אצלי בשכונה יש 2 רכבים של UN , שניהם ג'פים לא בטוח בכלל מאיזה דגם.

הג'פים שמורים חיצונית מדהים , והנהגים שם תמיד אדיבים - לא עוברים את ה 90 קמ"ש ולא בקמ"ש אחד ותמיד חונים כמו שצריך ולא כבר זבלים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לרכבים של האו״ם יש לוחית רישוי אחרת.

זה נראה כמי רכב שגרירות שהדביקו עליו מדבקות של UN.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לאום כל מיני רכבים, לאו דווקא דאסטרים וגם לא כולם חדשים.

גם כאלה נוסעות הרבה.

יש גם הרבה פונטואים לאחר מתיחת הפנים האחרונה שיצאה לה.

פורסם
גם אני ירושלמי וגם יצא לי להיות כמה ימים בגולן והמכוניו תחוץ מהמראה נשמעים ''עגול'' כמו שצריך

לדעתכם יש להם מוסך או מטפלים במורשה?

כניראה נמנעים מתחזוקת שבר האופיינית לארצנו...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לרכבי או"ם יש קידומת UN בלוחית זיהוי.

כפי שנראה לי, זהו רכב שנקנה אישית ע"י איש או"ם לשימושו האישי או יתכן שזה רכב ליסינג.

אני מאמין שזה רכב שנקנה אישית ע"י איש או"ם. אחרי סיום תפקידם, הם חוזרים לארץ ממנה נשלחו ורשאים להביא עימם את הרכב ללא מיסים.

פורסם

לכל אלו שסבורים שמדובר ברכב פרטי ולא ברכבים רשמיים של האו"ם - אולי אתם צודקים , אולם הדבר לא מתיישב עם העובדות הבאות :

1. ראיתי באזור ירושלים רכבים רבים זהים לגמרי בדגם ובצורה - כולל בכיתוביות.

2. אם זה לא רכב רשמי של האו"ם לא היו עליו כיתוביות ענק של UN על כל דופן.

3. שימו לב למספר סידורי של 4 ספרות - 2207 בדוגמא זו שמופיע בחזית והירכתיים - מן הסתם סימון של צי רכב כלשהו.

4. שימו לב בחלק האחורי מימין על הקורה האחורית תשתית לציוד קשר כלשהו.

IMG_20150125_121029.jpgIMG_20150125_121050.jpg

פורסם

זה שכתוב בגדול UN - לא אומר כלום.

לכל רכב ששייך לאו"ם - יש קידומת UN בלוחית זיהוי.

אולי רכב ליסינג. ולא רצו להקצות רכב רשמי של האו"ם.

פורסם

נפל האסימון....

זה רכב שהאו"ם שכר. משמש אותם בתפקידי פיקוח בתוך תחומי הארץ בלבד. אינני זוכר מה בדיוק.. (אופסס).

יש להם אישור מיוחד (צמוד לרישיון הרכב) ללוחית זיהוי לבנה (לא לוחית זיהוי תקנית).

אם אני זוכר נכון, זאת יחידה שקשורה לפיקוח על הנעשה ביו"ש.

פורסם

לכל הרכבים של האו"ם ורכבים דיפלומטים של לוחיות לבנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...