Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע חבר ויונדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שני קצוות מעניינים. האמת כמובן באמצע ומתייחסת לאלה שתפקידם אינו כולל בדיוק הגנה בגופם על המולדת, ומשפחותיהם הרחבות נהנות מההנחה. לכשעצמי, גם אני חושב שהציבור הפרטי שוב מממן הנחות למגזר שגם ככה ההטבות שלו מפליגות (פרישה ופנסיה למשל), אך העובדה שבכל זאת אינני חוזר ללבוש מדים מעידה על כך שאת המחיר האמיתי עבור ההנחות האלה אינני מוכן ״לשלם״. עם זאת, זה מדגיש כמובן את הכשלים המהותיים שיש בשוק הרכב בישראל.

אתה אומר את דעתך בנועם ולא כמו מר "אוכלי חינם" שכר מחקו לו בעבר תגובות, אבל עדיין לא ברור לי למה כל שרשור על מבצע "חבר" צריך להביא לדיון על הנושא הזה? אפשר באותה מידה להקפיץ שרשור על תקציב הביטחון באוף טופיק כל 4 חודשים.

המציאות היא שיש דבר כזה. והרבה פעמים המבצעים הללו לא כ"כ משתלמים - או שיש איזה קאץ' (דגם חדש בסוף שנה, או דגם לפני החלפה בתחילת שנה) או שהמחיר לא רחוק ממה שצרכן רגיל ומתמקח יקבל.

לפעמים יש יוצאים מהכלל ואז זה מעניין.

בכל מקרה, אם קרה ויש מבצע "חבר" באמת משתלם, אז הוא יעלה פחות מרכב מקביל מליסינג 0 ק"מ (כבר קרה) ואז מי שיש לו קרוב מדרגה שניה (או חבר ממש טוב) יכול לרכוש את הרכב כ"יד1 0ק"מ מפרטי". גם אם יעלה בשורה תחתונה אותו סכום כמו בליסינג 0ק"מ, כאן כל הידים פרטיות ובתוך המשפחה. אאל"ט כל עוד היד1 לא מרוויח שקל בעסקה אז אין איזו בעיה עם זה.

ואת כל זה כתבתי רק בשביל להמחיש שתכל'ס כמות האנשים שיכולה להרוויח מההוזלות של חבר כשהן באמת משתלמות, היא הרבה יותר גדולה ממה שחושבים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

אני בטוח שכולם יסכימו שלא מדובר על יחידות לוחמות/שטח/מבצעיות, אלא לאנשי קבע שבאים כל יום הביתה (ברכב החדש שקיבלו בהנחה)..

אפשר בהחלט להבין את התסכול, אבל להזכירכם שאם אני זוכר נכון, כל אנשי הקבע מ2004 על פנסיה רגילה ולא תקציבית, אלו שנראים כמו "אוכלי חינם"(לא לוחמים, בעיקר מיחידת 804), או שנאלצו לחיות ממשכורת רעב במשך כמה שנים טובות עד שקיבלו דרגות + וותק, או ששרתו כ 8 שנים בגדוד וטחנו תורנויות וקווים בכדי לצבור את רמה א' הנכספת.

ברור שכשעוצר אותך שוטר במשקל 120 קילו, וגשם בחוץ, והוא קורא לך בקריזה שתבוא לניידת לבדיקת רשיונות, קשה לא לחשוב באותו הרגע בדיוק על - מה הוא אוכל? וכמה זה עולה לי..?8)

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני בטוח שכולם יסכימו שלא מדובר על יחידות לוחמות/שטח/מבצעיות, אלא לאנשי קבע שבאים כל יום הביתה (ברכב החדש שקיבלו בהנחה)..

אפשר בהחלט להבין את התסכול, אבל להזכירכם שאם אני זוכר נכון, כל אנשי הקבע מ2004 על פנסיה רגילה ולא תקציבית, אלו שנראים כמו "אוכלי חינם"(לא לוחמים, בעיקר מיחידת 804), או שנאלצו לחיות ממשכורת רעב במשך כמה שנים טובות עד שקיבלו דרגות + וותק, או ששרתו כ 8 שנים בגדוד וטחנו תורנויות וקווים בכדי לצבור את רמה א' הנכספת.

ברור שכשעוצר אותך שוטר במשקל 120 קילו, וגשם בחוץ, והוא קורא לך בקריזה שתבוא לניידת לבדיקת רשיונות, קשה לא לחשוב באותו הרגע בדיוק על - מה הוא אוכל? וכמה זה עולה לי..?8)

שוטרי תנועה זה לא נחשב,זה במסגרת של שוטרים בכאילו,הם מביאים סנדויץ מהבית..טוב,הרבה סנדויצים מהבית..

פורסם

בעוד יום או יומיים המחירים אמורים להתפרסם. אני אישית קצת מאוכזב, כי בתחילת החודש המחירים הועלו ב 4 אלף ועכשיו ההנחה לגבי חלק מהדגמים (ולוסטר למשל) היא 7-8 אלף, מה שנותן למעשה הנחה של 4 בלבד. בנוסף מקבלים חבילת מיגון וחיישני רוורס. לא משהו להיט. ואני אגב נכה צה"ל שאוכל חינם.

פורסם

I10 ידנית 56900 ( כל הדגמים באים עם כמה קישקושים)

I10 אוטומטית 65900/69900 לפי רמת הגימור.

(מכאן והלאה רוב הדגמים בהנחה של 10K מהמחירון)

I25 אוט1.6 106900

I30 אוטו 1.6 GD פרמיום 121900

IX35 אוטו 2X4 2.0 ל פריים 144900

על הסנטה פה 15K הנחה ןמערכת איתור מתנה.

בטח יפרסמו פה עוד.

לכל צרי העין: יש משהו שלמדתי בשנים האחרונות על מבצעי חבר: הם מקבלים מחירים שגם אתם יכולים להשיג אבל אתם תהיו חייבים להילחם בשביל זה יותר. זה הכל. זה מצד אחד כח של מועדון צרכנות גדול ומצד שני זה קהל שבוי שנוהר לכל מבצע כמעט כמו עיוור.

**הכותב אינו איש קבע.

פורסם

אאל"ט על הi10 סופרים זה לא רק מחיר יותר טוב משהיה בשנה שעברה, זה גם מוקדם יותר בשנה (טוב לסחירות) וגם משקף ספיגה של העליה במיסוי.

פורסם
אאל"ט על הi10 סופרים זה לא רק מחיר יותר טוב משהיה בשנה שעברה, זה גם מוקדם יותר בשנה (טוב לסחירות) וגם משקף ספיגה של העליה במיסוי.

I10 אוטומטית 65900/69900 לפי רמת הגימור זה למנוע 1 ליטר

ה1.25 אוטו (סופרים) זה 75900 ש"ח

פורסם

I10 אוטומטית 65900/69900 לפי רמת הגימור זה למנוע 1 ליטר

ה1.25 אוטו (סופרים) זה 75900 ש"ח

חזל"ש

פורסם
I10 ידנית 56900 ( כל הדגמים באים עם כמה קישקושים)

I10 אוטומטית 65900/69900 לפי רמת הגימור.

(מכאן והלאה רוב הדגמים בהנחה של 10K מהמחירון)

I25 אוט1.6 106900

I30 אוטו 1.6 GD פרמיום 121900

IX35 אוטו 2X4 2.0 ל פריים 144900

על הסנטה פה 15K הנחה ןמערכת איתור מתנה.

בטח יפרסמו פה עוד.

לכל צרי העין: יש משהו שלמדתי בשנים האחרונות על מבצעי חבר: הם מקבלים מחירים שגם אתם יכולים להשיג אבל אתם תהיו חייבים להילחם בשביל זה יותר. זה הכל. זה מצד אחד כח של מועדון צרכנות גדול ומצד שני זה קהל שבוי שנוהר לכל מבצע כמעט כמו עיוור.

**הכותב אינו איש קבע.

על הi20 יש הנחה?

פורסם
הi25 1.6 זה רכב טוב?

לנושא ההגנה על המדינה-עיקר הנטל על סדירים ואנשי מילואים שלא זוכים בהנחות חבר או כדומה.לגבי נכי צהל-לא כל נכה צהל חבר בארגון שמקבל את הנחות חבר.בחשבון פשוט-הרוב הגדול שמגן על המדינה אינו זוכה בהנחה.חלק גדול מנכי צהל מעולם לא הגנו על המדינה...וכמובן זה נושא אחר.

פורסם
לנושא ההגנה על המדינה-עיקר הנטל על סדירים ואנשי מילואים שלא זוכים בהנחות חבר או כדומה.לגבי נכי צהל-לא כל נכה צהל חבר בארגון שמקבל את הנחות חבר.בחשבון פשוט-הרוב הגדול שמגן על המדינה אינו זוכה בהנחה.חלק גדול מנכי צהל מעולם לא הגנו על המדינה...וכמובן זה נושא אחר.

אז כך, ה"עליהום" הלא רלוונטי בשרשור זה נובע מגל מגוחך של התלהמות על אנשי קבע.

א. ההנחות לא קשורות לשום דבר ולא ממומנות על ידי שום גורם בחבר. יש כאן רצון של יבואן לפנות לקהל גדול. מבצעים של קרנות שוטרים או ועדים אחרים לא פחות משמעותיים (גם אם לא תמיד בתחום הרכב).

ב. מי שמדבר על סדירים, שוכח שאנשי קבע גם היו סדירים ותרמו לא פחות

ג. מי שמדבר על מילואימניקים - שיבדוק מה אחוז של האוכלוסיה בכלל והמתלוננים בפרט עושים מילואים.

ד. מי שרוצה להיות בקבע - אף אחד לא עוצר מבעדו: משכורות ראשוניות על גבול המינימום, אם לא מתחת והשלמת הכנסה, אין שום ביטחון כלכלי ואחרי 7 שנים יכולים פשוט לא לקדם (כי אין תקנים והאוצר דורש קיצוץ) ואתה מפוטר. על זה צריך להוסיף שגם מי שלכאורה חוזר כל יום הביתה מבצע תורנויות ושבועות של הגנת יישובים (שאסור - בצדק - לזמן מילואימניקים לזה) ובמקרה הטוב זה עד גיל 45 - מישהו רוצה לעשות שבת פעם בכמה חודשים ולילה חול בתדירות גבוהה יותר + שבוע בשמירה על חור בשטחים בגיל 42?

תגובה לא לעניין השרשור, אבל צריך לשים דברים במקום.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...