Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו ניסה ליבא כרית אויר במטוס ? או להביא את זה איתו בתיק ?

הם זה נכון שזה יכול להתפוצץ כפי שמישהו פעם רשם פה מהלחץ ?

אשמח לדעת אם מישהו ניסה על בשרו

תודה

רביב

פורסם

מנהל בטיחות התעופה האמריקאי אוסר על נוסעים לקחת עימם כריות אויר: http://www.autoblog.com/2010/04/22/tsa-reminds-airline-passengers-to-leave-automotive-airbags-at-ho/

מטוס נוסעים מודרני שומר על לחץ דומה לזה שעל הקרקע. כמו כן, כרית אויר מופעלת בעקבות קבלת זרם כך שכנראה הסיכוי שהיא תתפוצץ בטיסה אינו גדול.

אני לא הייתי מסתכן, וגם לא רוצה להסתבך עם אנשי הבטחון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה שמנפח את הכרית הוא פיצוץ של חומר נפץ על בסיס sodium azide.

בבידוק הביטחוני יעלו על זה שיש לך חומר נפץ עליך.

משם עד חוסר נעימות גדול המרחק הוא קטן מאוד.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
מה שמנפח את הכרית הוא פיצוץ של חומר נפץ על בסיס sodium azide.

בבידוק הביטחוני יעלו על זה שיש לך חומר נפץ עליך.

משם עד חוסר נעימות גדול המרחק הוא קטן מאוד.

"חוסר נעימות" זאת הגדרה צנועה לעובדה שהבחור ימצא את עצמו על הרצפה מחושמל בטייזרים ולמחרת נשוי לכושי גדול בכלא המקומי עד למשפט.

פורסם
"חוסר נעימות" זאת הגדרה צנועה לעובדה שהבחור ימצא את עצמו על הרצפה מחושמל בטייזרים ולמחרת נשוי לכושי גדול בכלא המקומי עד למשפט.

עדין :) כמה שזה אמיתי אבל אם הוא באמת יקח איתו את זה למטוס :twisted:

קובי

:-)

פורסם

שלחתי הגה עם כרית אויר לארץ בחברת בלדרות בינלאומית.

פעמיים העברתי מותחני חגורת בטיחות (שיש בהם גם כמות מזערית של חומר נפץ) במטען שעלה לבטן המטוס.

הכל הגיע בשלום.

אין לראות באמור לעיל משום המלצה לפעול באופן דומה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה פחות קשור להנחיות הבטיחות של מנהל התעופה האמריקאי ויותר קשור להנחיות/ הוראות IATA (ארגון חברות התעופה).

בגדול, יש חשיבות לסוג החומר וגם לצורת האריזה.

כדי לא להסתבך (ויש כאן פוטנציאל ענקי להסתבכות), אני ממליץ בחום שתשתמש בשילוח ימי.

מידע נוסף/ העשרה:

http://www.yamyabasha.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%97%20%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%20-%20%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A1

https://www.osh.org.il/uploadfiles/t_127_shinua.pdf

פורסם

לגבי נשיאה של כרית אויר במטען שעולה עם הנוסע לגוף המטוס, ברור שזה רעיון מאוד לא חכם בלשון המעטה.

נניח שאני מבקש מחבר שישלח לי כרית אויר מחו"ל, האם החבר צריך לציין על האריזה שמדובר בחומ"ס?

מה יקרה אם החבר התרשל ושכח? תגיע משטרה אליו הביתה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם יעלו על תוכן החבילה - זה עלול להיות תביעה פדרלית עם סעיפי אישום חמורים.

חומ"ס שנשלח בהטסה - יש חובה לארוז בצורה בטיחותית (מי שמתעסק בזה עובר הסמכות/ השתלמויות) + צריך להיות קוד או"ם של חומ"ס (לפי ספר אדום).

לא כל חומ"ס מורשה להטסה.

פורסם

נשוי לכושי זאת הגדרה מאד עדינה למי שעתיד לעשות מנוי רב חודשי לפרוקטולוג מומחה.:nono:

פורסם
נשוי לכושי זאת הגדרה מאד עדינה למי שעתיד לעשות מנוי רב חודשי לפרוקטולוג מומחה.:nono:

הוא יצטרך את מספר vרכב מהתוכנית של סיינפלד' זה שקרימר קיבל - ass-man :)

קובי

:-)

פורסם
הוא יצטרך את מספר vרכב מהתוכנית של סיינפלד' זה שקרימר קיבל - ass-man :)

אתה מזכיר לי נשכחות..פרק ענק,לא יכולתי להפסיק לצחוק לשנייה.

• תוכן חדש...