Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס+פורטה+קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

אני בעל פוקוס 2007 מרוצה איך רוצה לשדרג.

התלבטות היא בין דגמים של פוקוס 2011+2012.קיה פורטה 2010 ושברולט קרוז.

לגבי פוקוסים:

או פוקוס 2 האחרונים שיצאו עד 2011 כי אני מכיר היטב את האוטו וממש מת על האוטו הזה.

פוקוס 3 של שנתון 2011+ 1.6 הבנתי שזה רובוט ודי נלחץ מזה(סדאן בלבד)

קיה פורטה 2010 נראה שתמורה טובה לכסף+ביצועים טכניים טובים אבל יש שמועה של חומרים לא איכותיים.

שברולט כרוז 2011 עם 6 הילוכים שהפסיקה להיות עגלה כבר לא מכיר בכלל אבל נראת לא רע ותמורה נמוכה של כסף למרות השנתון.

צריך המלצה מי נגד מי,מי שומר על הערך בצורה הכי טובה ועלות תיקונים+תדירות ביקור מוסך.

חשוב מאוד(!) בטיחות כי יש ילד ונוחות נסיעה.

תודה מראש.

כמו כן האם מומלץ לעשות טרייד אין או למכור בנפרד?

עריכה אחרונה על ידי Anton Belov

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

יש לי פוקוס סטיישן 2012 - רכב מאובזר בצורה לא רעה בכלל אפילו ברמה הבסיסית ביותר. הרכב סוחב הרבה יותר טוב מהדגם הקודם והגיר עובד בסדר.

ראיתי פוקוס סטיישן 2012 שנמכרים באזור ה-65K.

פורסם
יש לי פוקוס סטיישן 2012 - רכב מאובזר בצורה לא רעה בכלל אפילו ברמה הבסיסית ביותר. הרכב סוחב הרבה יותר טוב מהדגם הקודם והגיר עובד בסדר.

ראיתי פוקוס סטיישן 2012 שנמכרים באזור ה-65K.

ראיתי מחירים הרבה יותר נמוכים:)

מה הכוונה שגיר עובד בסדר?בכל זאת היו תקלות בעבר?שילוב הילוכים כמו בטויוטה?:(

סיאט לאון - נמכר

פורסם

חוץ מגומיות בדלתות שנפלו לא היו לי תקלות.

אין מה להשוות בכלל את התיבה הרובוטית של הפוקוס לזוועה של טויוטה.

יש לעיתים קצת גימגום אבל זה לא נורא וגם לא קורה הרבה.

פורסם

בקיה אכן חומרים לא הכי טובים,אני מתקרב ל120 אלף קילומטר.

יש קרקושים,צרצורים,ציקצוקים מהדלתות,וממשענת היד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות את הפוקוס עם התיבה הרובוטית הרוב הכולל של האנשים מקלל את התיבה בגלל תקלות חוזרות

פורסם

תודה.פורטה ופוקוס 3 ירדו:)

ומה לגבי שברולט כרוז 6 הילוכים לאומת פוקוס 2 2011?

פה שאלה של השוות צריכת דלק,בטיחות ועלות טיפולים.

שנהם שומרות על ערך אותו דבר כידוע לי.

כמובן מדובר על רמת הימור בסיסית לא מתקדמת.

סיאט לאון - נמכר

פורסם

לגבי קרוז - צריכת דלק כ- 1 ל 10. +- , תלוי באופי נהיגה. רכב עגלה. מאובזר. בטיחות כמו אצל אחרים. לגבי מחירים - מדבר ממבט קרוז 2013 טורבו - ביטוח חובה + מקיף 4000 לנהג ללא תאונות ותביעות, 30+. טיפולים 500 - 15k, 1000 - 30k. תוסף דלק עוד כ-100 ש״ח. מחירי טיפולים אפשר לראות באתר של שברולט.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
לגבי קרוז - צריכת דלק כ- 1 ל 10. +- , תלוי באופי נהיגה. רכב עגלה. מאובזר. בטיחות כמו אצל אחרים. לגבי מחירים - מדבר ממבט קרוז 2013 טורבו - ביטוח חובה + מקיף 4000 לנהג ללא תאונות ותביעות, 30+. טיפולים 500 - 15k, 1000 - 30k. תוסף דלק עוד כ-100 ש״ח. מחירי טיפולים אפשר לראות באתר של שברולט.

צריכת דלק 1:10 עם טורבו?O_ם

סיאט לאון - נמכר

פורסם

תגדיר תקציב ונוכל להמליץ לך על רכבים שאולי לא חשבת.

כאחד שהחזיק פוקוסים דור 1+2 והיה מאוד מרוצה, חשבתי גם לשדרג לדור 3, ירדתי מזה משיחה עם מס' בעלי פוקוסים מהדגם החדש שפגשתי במוסך, בטיפולים. רובם התלוננו על בעיות בתיבות ההילוכים וגומיות שנושרות, באופן כללי הם לא המליצו, מה שגרם לי לפסול את רכב.

הקרוז, ידוע כשתיין דלק עם אמינות מוטלת בספק ושוק חלש.

הפורטה לדעתי עדיף מהרכבים שהצעת, הוא אמין, בעל צריכת דלק טובה (יחסית), שוק טוב, מאובזר. החסרונות- זה באיכות הפלסטיקה ונוחות בינונית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

כאחד שהחזיק פוקוסים דור 1+2 והיה מאוד מרוצה, חשבתי גם לשדרג לדור 3, ירדתי מזה משיחה עם מס' בעלי פוקוסים מהדגם החדש שפגשתי במוסך, בטיפולים. רובם התלוננו על בעיות בתיבות ההילוכים וגומיות שנושרות, באופן כללי הם לא המליצו, מה שגרם לי לפסול את רכב.

הפורטה לדעתי עדיף מהרכבים שהצעת, הוא אמין, בעל צריכת דלק טובה (יחסית), שוק טוב, מאובזר. החסרונות- זה באיכות הפלסטיקה ונוחות בינונית.

תקציב באזור 50K.

סיאט לאון - נמכר

פורסם

קיה פורטה או מקבילתה היונדאי I30 בהחלט אופציות טובות.

הונדה סיויק גם רכב מומלץ, מנוע חזק, חסכוני מאוד, אמין, מהנה לנהיגה, מרווח (רצפה שטוחה), איכותי. חסרונות- יקר לרכישה, ביטוח יקר, טיפולים בהונדה יקרים מהממוצע ותא מטן קטן יחסית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מדייק בנוגע לקרוז, המחלות נוגעות רק בדגם 09 10' 1.6 112 כ''ס.

לאחר מתיחת הפנים בסוף 2011, הקרוז קיבלה עוד כוחות סוס (124) ותיבת הילוכים אוטומטית חדשה.

אני ממליץ על הקרוז 2011, רכב עם תמורה גדולה לכסף, מאוד מאובזר, בטיחותי יותר מהשניים שהשוות,נוח, מנוע חזק יותר סוחב וגמיש יותר מבעבר ,צריכת דלק ממוצעת כ1.11 ק''מ לליטר.

פורסם
קיה פורטה או מקבילתה היונדאי I30 בהחלט אופציות טובות.

הונדה סיויק גם רכב מומלץ, מנוע חזק, חסכוני מאוד, אמין, מהנה לנהיגה, מרווח (רצפה שטוחה), איכותי. חסרונות- יקר לרכישה, ביטוח יקר, טיפולים בהונדה יקרים מהממוצע ותא מטן קטן יחסית.

הונדה סיווק לא בא בחשבון כי-בגז' קטן,נמוך מידי ואני אשפשף את כל הסבגיות בעיר(גבשושיות) ותחושת נסיעה כיאלו אני נוסע על

הטוסיק על אפסלט אז לא לא מתאים לי:)

I30 קטנה מידי וCW מכוערת רצח בעיניי :)

סיאט לאון - נמכר

פורסם

ומה דעתכם לגבי רנו פלואנס 1.5 דיזל נגד פלואנס בנזין עם מנוע 2.0?

סיאט לאון - נמכר

• תוכן חדש...