Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחרת באוטו מעולה, ה205 פוראבר זה אחלה אוטו יחסית ל205 האחרות די אמין, המנוע חדשני יחסית עם הזרקה והכל החיסרון היחיד הוא שאין הגה כח אבל זה לא ממש בעיה כי ההגה לא מאוד קשה ברכב זה.

מזל טוב על הקניה קנייה טובה במיוחד שנתון 99.

איתי

פורסם

הערה - מה קורה עם מתקפת ה-"עכשיו" - כל משפט מתחיל ב"עכשיו" - לא צריך לכתוב בדיוק כמו שמדברים!!!

ירון, כתבתי כך משום שהודעה האחרונה שלי הייתה מין המשך להודעה שלפניה וזה היה מתבקש מבחינתה תחבירית (לפחות איך שאני ראיתי את זה).

בכלל, בנוגע לשפה העברית והכתיבה התחבירית - אני האחרון שצריך להעיר לו כי אני עושה 3 הגהות לפני השליחה.

עם זאת - כל הערה מתקבלת בברכה, בכיף. :wink:

*** עד כאן off topic ***

VIP (איתי - זהו גם שמי :-) ), אני יודע, תודה.

חיפשתי הרבה זמן רכב עם שנתון כמה שיותר גבוה (הייצור של ה-205 הופסק ב-99).

הגה כח לא משחק תפקיד אצלי.

יש לי עוד הרבה שאלות של טירון (בענייני רכב טכניים), ואני אשאל זאת בפורום המתאים.

תודה לכולם.

עריכה:

אתם מוזמנים לדיון ממוקד יותר בלבטים ושאלות טכניות שיש לי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=435393#post435393

• תוכן חדש...