Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעיה קצת מוזרה -

כאשר מתניעים את הרכב הוא קצת רועד ב-P, אך ברגע שמעבירים ל-N או D - עמידה חלקה.

בנסיעה עצמה יש מעט חריקות. אבל בעמידה עצמה לא.

מכיוון שאני נכנס השבוע להחליף בולמי זעזועים בתקווה שהנסיעה עצמה תיהיה חלקה, היתי שמח לשמוע מה לדעתכם יכול לגרום לרעידות בP אך לא בD או N.

הדבר נכון גם בהתכוננות לחניה - כלומר אחרי נסיעה עצירה בD, חלק, משלב P - רעידות.

כל רעיון יתקבל בשמחה. תודה.

מרגיש כבר מבוכה לרשום את זה אבל - מונדאו 2002.

פורסם

אילו חריקות יש בנסיעה ? אם תוכל לענות על זה אולי נוכל לכוון אותך למצוא את הבעיה ..

זו יכולה להיות חריקה של רצועת אביזרים /מותחן /מיסב כלשהו אבל זה בגדר הימור/ניחוש לא מושכל.

השאלה המרכזית,מה אתה שומע ומה אתה מרגיש בנסיעה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אילו חריקות יש בנסיעה ? אם תוכל לענות על זה אולי נוכל לכוון אותך למצוא את הבעיה ..

זו יכולה להיות חריקה של רצועת אביזרים /מותחן /מיסב כלשהו אבל זה בגדר הימור/ניחוש לא מושכל.

השאלה המרכזית,מה אתה שומע ומה אתה מרגיש בנסיעה ?

חריקות כאלה מהכיוון הקדמי כאשר יש בור / כביש משובש ובעליה על במפר. בכביש טוב אין כלום.

המוסך אמר שזה בולם זעזועים שאני אחליף השבוע.

פורסם

לפי דעתי יכול להגיע גם מכיוון מערכת הפליטה. תבדוק במכון אגזוזים מה מצב הדודים. בדיקה בדכ לא עולה כסף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כנראה שהמוסך צודק. יש בעיה עם אחד מחלקי המתלה (בולם/ תושבת בולם קפיץ וכד') שגורם לרעש.

בולמים /תושבות מחליפים בזוגות ויש לבצע לאחר מכן כיוון פרונט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תתכונן האלטרנטור שלך בדרך למות הוא נוטה להוציא רעשים בזמן נסיעה, הוסת מתח שלו לא מצליח לייצב את הטורים ברכב לכן הוא רועד בP.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
תתכונן האלטרנטור שלך בדרך למות הוא נוטה להוציא רעשים בזמן נסיעה, הוסת מתח שלו לא מצליח לייצב את הטורים ברכב לכן הוא רועד בP.

האמת שזה כבר שנה ככה באותו מצב.

פורסם

הוסת מתח של האלטרנטור לא מייצב את הטורים ואין לאלטרנטור שום דרך לדעת באיזה הילוך משולב הגיר.

יום טוב גם לך

פורסם

למה מבוכה?יש לך אוטו נהדר!

מצטרף לשאלה פה:ניתן להחליף בולמי זעזועים לצורך לשפר נסיעה רכה יותר?

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

• תוכן חדש...