Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה לסובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שלא בחר בפאסאט או גולף TSI+DSG,תוך שנה וחצי הבחור היה פושט רגל,ומוסך רון היה הופך לאח שאף פעם לא היה לו..:biglaugh:

וברצינות,אני הייתי בוחר ב407,הוא יותר "אוטו" גם מהC4 וגם מהB4,מרגישים את זה מיד.

מה שאני מציע לך,תעבור על ההיסטוריה של הרכב,ככה תדע אם הרכב ספציפית,עבר חיים קלים או קשים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כחודש מישהו הציע לי 1000 מעל המחירון לאופנוע שטח שלי.

כמעט מכרתי.

הבנתי שמבלי להתחייב לתקופה לא אצליח לקנות אופנוע טוב שיחליף אותו בכסף שיהיה לי ביד.

לא מכרתי בגלל זה כי מספיק טוב לי עם הנוכחי כדי לוותר על עסקה שמעל מחירון לטובתי.

לאחר שאמרנו זאת, הייתי ממליץ לו לחפש עסקה טובה על B4 אחרת עם ק"מ נמוך יותר משהיה לו ואולי אפילו ברמת גימור גבוהה יותר, זאת ככל הנראה תעלה פחות כסף כי העסקה שהוא עשה היא לא מהעולם הזה, משהו לא הגיוני. שירוויח ויתחדש באוטו זהה אך טוב יותר.

אופנוען

פורסם

תודה לכולם על העצות. ה-407 יד ראשונה שהייתה נמכרה יום לפני שהגענו לראות אותה (ב-27K). הC4 ירדה מהפרק.

סוף דבר - היום נרכשה פיז'ו 407 SR שנת 2007, יד שניה, 80K על השעון, אחרי טיפול גדול כולל טיימינג והחלפה של צג מרכזי של מערכת השמע (מחלה ידועה).

טסט עד אוקטובר 2015, צבע חום אפרפר. מחירון 32K, רצו 28K, נסגר על 25K.

הרכב נקנה מאדם פרטי, שהחזיק אותה 3 שנים ומוכר בגלל מעבר לרכב 7 מקומות (משפחה דתית, לכן גם לא נסע בשבתות).

הכל ברכב עובד, מקורי, ונראה חדש. מנוע נקי לגמרי (ולא כי ניקו אותו), ריפודים נקיים, דשבורד שלם ויפה, הכל פיקס. יש אפילו תעלת מיזוג לספסל האחורי.

ממש לא נראה כמו רכב של משפחה עם ילדים.

שורה תחתונה - הוא עבר לרכב דומה מאד מבחינת רמה (לטעמי הפיז'ו הזאת עדיפה על הB4 הספציפית שהייתה לו), עם חצי מהקילומטרז', ונשאר עם 20K ביד.

נקווה רק שעכשיו לא יהיו הוצאות גדולות במוסך.. ימים יגידו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בהצלחה ותתחדשו! :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שייהנה מהרכב "החדש"

נשמע עיסקה טובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰